زمستان و مشکل کمبود ویتامین ‌D


پزشکان در یک بررسی جدید هشدار دادند در طول فصل زمستان به دلیل ابری بودن هوا و کاهش تابش نور خورشید بدن بیشتر با مشکل کمبود ویتامین D مواجه می‌شود.

به گزارش لقمه، «پیتر هوروات» از متخصصان تغذیه دراین‌باره گفت: به طور مثال در نیویورک تقریبا 50 درصد از ساکنان این شهر با مشکل کاهش سطح ویتامین D در بدن مواجه هستند و 25 درصد آنان از فقر این ویتامین رنج می‌برند.

بر خلاف ویتامین‌های دیگر، ویتامین D به طور طبیعی و با جذب نور خورشید از طریق پوست در بدن تولید می‌شود اما در فصل زمستان که افراد مدت زمان کمتری در فضای باز حضور دارند و میزان تابش نور آفتاب نسبت به دیگر ماه‌های سال کاهش می‌یابد سطح ویتامین D در بدن پایین می‌آید.

به گفته «هوروات» تمام سلول‌های بدن در برابر ویتامین D تاثیرپذیر هستند و کمبود آن می‌تواند موجب کاهش تراکم استخوان، ضعیف شدن سیستم ایمنی، افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دو، سرطان و بیماری‌های قلبی-عروقی شود.

افراد مسن، زنان باردار و شیرده بیشتر از افراد و گروه‌های دیگر در معرض خطر کمبود ویتامین D هستند. همچنین این خطر در زنان باردار و شیرده بیشتر احساس می‌شود چرا که کاهش این ویتامین بر روند رشد استخوانی فرزندشان تاثیر سوء می‌گذارد.

به گزارش ایسنا به نقل از نیچر ورلد نیوز، پزشکان برای جبران کمبود ویتامین D مصرف 1000 تا 2000 واحد بین‌المللی از مکمل این ویتامین و خوردن خوراکی‌های حاوی آن شامل ماهی سالمون، غلات و شیر غنی شده را توصیه می‌کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7872 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن بازدید: 1841 ساعت: 5:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
8 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
9 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 ماجرای کمبود داروی پیوند کلیه/ پاسخ سازمان غذا و دارو ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
11 صادراتی موفق به ارزش ۱۲۱ هزار میلیاردتومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش خطر ابتلا به سرطان روده با قرص ضد کلسترول محققان در تحقیقات جدید خود دریافتند که قرص کاهش کل...

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.
توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک می‌کنند.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
چلوخورشت "چنزو" پایگاه خبری لقمه: «جیرجیرک» خبرسازترین حشره در دو،‌ سه هفته اخیر بوده است اما نه به عنوان یک حشره آوازخوان که بیشتر در مناطق گرمسیری زندگی می‌کند؛ بلکه به عنوان جانوری که در یکی از استان‌های کشور یک خوردنی نسبتا محبوب محسوب می‌شود.