معاون سازمان شیلات عنوان کرد
قیمت آبزیان در آستانه شب یلدا


پایگاه خبری لقمه: معاون سازمان شیلات گفت: هیچ مشکلی از نظر تولید و تأمین بازار در زمینه انواع آبزیان مانند کپور ماهیان، قزل‌آلا، میگو و... وجود ندارد و برای منطقی‌تر شدن فاصله تولید تا بازار، اتحادیه‌های تولیدی باید قوی‌تر در بازار حاضر شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسین عبدالحی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: در حال حاضر در فصل برداشت کپور ماهیان قرار داریم و بالغ بر 14 تا 15 هزار تن میگو برداشت شده است و مشکلی در زمینه تولید دیگر آبزیان مانند قزل‌آلا، فیتوفاک و... نداریم.

وی افزود: با توجه به هزینه‌های تولید، قیمت تمام‌شده برای هر کیلوگرم ماهی کپور و آمور 10 تا 11 هزار تومان و فیتوفاک 4000 تا 5000 تومان است اما اگر فاصله قیمت تولید تا بازار زیاد و در برخی مقاطع غیرمنطقی است به علت ضعف تولیدکنندگان و اتحادیه‌های آن‌ها در زمینه ورود به بازار آبزیان است.

معاون آبزیری پروری سازمان شیلات ادامه داد: هم اکنون در مزارع تولیدی هیچ مشکلی وجود ندارد و امسال حدود شش تن ماهی کپور، سه تا هشت تن میگو و 35 کیلوگرم در هر متر مربع ماهی قزل‌آلا در مزارع پرورشی برداشت شده است.

عبدالحی تصریح کرد: تولیدکنندگان و تشکل‌های تولیدی در زمینه آبزی پروری ضعیف هستند که باید تلاش کنند واسطه‌ها را حذف کنند.

معاون سازمان شیلات با بیان اینکه عرضه مستقیم محصولات شیلاتی در تهران در دستور کار سازمان شیلات و اداره جهاد کشاورزی استان تهران قرار گرفته است، گفت: اتحادیه پرورش‌دهندگان ماهیان سردابی در حکیمیه سیستم باراندازی را راه‌اندازی کرده‌اند تا ماهی قزل‌آلا را به صورت مستقیم عرضه کنند اما دیگر اتحادیه‌های تولید آبزیان نیز باید محصولات خودشان را به صورت مستقیم عرضه کنند تا تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان بتوانند منتفع شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 8521 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر بازدید: 1960 ساعت: 10:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رشد ۲۱ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
2 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
3 باز شدن پای محصولات کشاورزی و لبنی ایران به بازار میلیاردی چین ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ بهمن
4 برای تقویت مشاغل خرد آبزی پروری و صیادی برنامه ریزی می کنیم ۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
5 پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان ۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
6 تحویل ۵۰هزار قطعه بچه فیل ماهی خاویاری به بخش خصوصی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد
7 مدیرکل صید و صیادی شیلات ایران از بیمه شدن صیادان آزادشده از چنگال دزدان دریایی خبر داد ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ شهريور
8 چینی ها دریای جنوب را خالی از ماهی کردند ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
9 با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
10 10 مجموعه تور پرورش ماهی در قفس تجاری سازی شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
11 افزایش 12 درصدی صادرات محصولات صنایع غذایی ایران در نیمه نخست امسال ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا جمعه ها چاق می شویم؟ ایام تعطیل فرصتی است که خانواده ها دور هم جمع می ش...

  سیگار و فست‌فودها از عوامل افزایش ابتلا به سرطان هستند دبیر اجرایی كنگره بین‌المللی هم‌اندیشی سرطان دانشگ...

  شیر مادر سپر دفاعی در برابر افسردگی در یك مطالعه جدید معلوم شد افرادی كه در دوران نوزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار پایگاه خبری لقمه: تورم ماهانه و تقطه ای شهریور ماه استان تهران در بخش هتل و رستوران صعودی شده و بالاتر از کل کشور به ثبت رسیده است.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.
با فلفل چیلی سایز کمر خود را کوچک کنید یک کارشناس ارشد تغذیه درگفتگویی عنوان کرد: فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.