معاون سازمان شیلات عنوان کرد
قیمت آبزیان در آستانه شب یلدا


پایگاه خبری لقمه: معاون سازمان شیلات گفت: هیچ مشکلی از نظر تولید و تأمین بازار در زمینه انواع آبزیان مانند کپور ماهیان، قزل‌آلا، میگو و... وجود ندارد و برای منطقی‌تر شدن فاصله تولید تا بازار، اتحادیه‌های تولیدی باید قوی‌تر در بازار حاضر شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسین عبدالحی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: در حال حاضر در فصل برداشت کپور ماهیان قرار داریم و بالغ بر 14 تا 15 هزار تن میگو برداشت شده است و مشکلی در زمینه تولید دیگر آبزیان مانند قزل‌آلا، فیتوفاک و... نداریم.

وی افزود: با توجه به هزینه‌های تولید، قیمت تمام‌شده برای هر کیلوگرم ماهی کپور و آمور 10 تا 11 هزار تومان و فیتوفاک 4000 تا 5000 تومان است اما اگر فاصله قیمت تولید تا بازار زیاد و در برخی مقاطع غیرمنطقی است به علت ضعف تولیدکنندگان و اتحادیه‌های آن‌ها در زمینه ورود به بازار آبزیان است.

معاون آبزیری پروری سازمان شیلات ادامه داد: هم اکنون در مزارع تولیدی هیچ مشکلی وجود ندارد و امسال حدود شش تن ماهی کپور، سه تا هشت تن میگو و 35 کیلوگرم در هر متر مربع ماهی قزل‌آلا در مزارع پرورشی برداشت شده است.

عبدالحی تصریح کرد: تولیدکنندگان و تشکل‌های تولیدی در زمینه آبزی پروری ضعیف هستند که باید تلاش کنند واسطه‌ها را حذف کنند.

معاون سازمان شیلات با بیان اینکه عرضه مستقیم محصولات شیلاتی در تهران در دستور کار سازمان شیلات و اداره جهاد کشاورزی استان تهران قرار گرفته است، گفت: اتحادیه پرورش‌دهندگان ماهیان سردابی در حکیمیه سیستم باراندازی را راه‌اندازی کرده‌اند تا ماهی قزل‌آلا را به صورت مستقیم عرضه کنند اما دیگر اتحادیه‌های تولید آبزیان نیز باید محصولات خودشان را به صورت مستقیم عرضه کنند تا تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان بتوانند منتفع شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 8521 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر بازدید: 2343 ساعت: 10:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
6 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 رشد ۲۱ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
9 باز شدن پای محصولات کشاورزی و لبنی ایران به بازار میلیاردی چین ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ بهمن
10 برای تقویت مشاغل خرد آبزی پروری و صیادی برنامه ریزی می کنیم ۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
11 پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان ۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
ماست از این سرطان پیشگیری می کند هیچ یك از محصولات لبنی دیگر چنین اثری را نشان نداده اند.
ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.