مجری خسته نباشید نانوا می شود


پایگاه خبری لقمه: میثم رازفر مجری و تهیه کننده «خسته نباشید» در قسمت جدید این برنامه با حضور در نانوایی سنگکی دشواری های کار شاطرها را تجربه می کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، میثم رازفر مجری و تهیه‌كننده مجموعه «خسته نباشید» درباره موضوع این قسمت گفت: این بار سراغ شغل نانوایی سنگكی رفته ایم. جالب اینكه نانواها درباره تاریخچه این نان صحبت می كردند و آن را به شیخ بهایی یا رستم منتسب می دانستند. البته ما تحقیق كردیم و دیدیم این موارد صحت ندارد و صرفا مربوط به فرهنگ عامه است.


وی افزود: نكته جالب در این قسمت این بود كه در این شغل حال نانوا با كیفیت نان در ارتباط است. حال شاطر تاثیر مستقیمی روی خمیری كه درست می كند می گذارد. بنابراین نانواها برای به سرانجام رساندن این مسئولیت خطیر و مهم باید حال خوب و خوشی داشته باشند وحتی با خمیر حرف بزنند.


مجری «خسته نباشید» یادآور شد: البته توقع مردم از نانواها هم خیلی زیاد است و حتی اگر شاطر نان بد دستشان بدهد احساس می كنند این اتفاق از عمد رخ داده در حالی كه شاغلان این حرفه هم آدم هستند و مشكلات خاص خودشان را دارند كه روی نانی كه دست مردم می دهند تاثیر می گذارد.


رازفر یادآور شد: حس خوبی كه در این قسمت تجربه كردم این بود كه اگر شما نانوا باشید به منزله این است كه قوت غالب مردم را تهیه می كنید و از همه قشری هم با شما در ارتباط هستند. مثل كارگر، كارمند، تاجر یا حتی عالی ترین مقام مملكتی. چون همه از نان استفاده می كنند.


وی تأكید كرد: ما از پشت صحنه هیچ كاری باخبر نیستیم و فكر می كنیم برخی كم كاری می كنند، اما در این قسمت از «خسته نباشید» مردم می توانند استرسی را كه به خاطر نرسیدن آرد به نانواها وارد شده بود ببینند. آنها مسئولیت پذیری بالایی دارند و حسابی نگران بودند كه نمی توانند به مردم نان بدهند. چرا كه دوست دارند 24 ساعته و بدون تعطیلی در خدمت مردم باشند.


وی در پایان اعلام كرد: مخاطبان می توانند در صفحه اینستاگرام ما https://instagram.com/khastenabashid/ با ما در ارتباط باشند و اگر گمان می كنند شغل سخت و جذابی دارند، از خودشان در حال كار فیلم بگیرند و برای ما بفرستند.


هشتمین قسمت از مجموعه مستند «خسته نباشید» اول دی ماه ساعت 21روی آنتن می رود و بازپخش آن چهارشنبه دوم دی ساعت 9 و جمعه چهارم دی ساعت 17:30 خواهد بود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومي رسانه ملي،

کد: 8553 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر بازدید: 372 ساعت: 4:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حداکثر قیمت نان سنگک ۲۰۰۰ هزار تومان/ گران‌فروشی را گزارش کنید ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
2 نمک نان یک درصد کاهش می یابد ۱۳۹۵ سه شنبه ۴ آبان
3 5 میلیون تن گندم از سال قبل در سیلوها مانده است/ تشکیل دو کنسرسیوم با روسیه برای صادرات محصول استراتژیک ۱۳۹۵ شنبه ۶ شهريور
4 ساعت کاری نانوایی‌ها در ماه رمضان ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۰ خرداد
5 گل قلم‌خانم: نمی‌خواستم شکست بخورم ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۰ اسفند
6 تکذیب شایعه توزیع برنج آلوده/ برخورد با نانوایی‌های دلال آرد یارانه‌ای ۱۳۹۴ جمعه ۴ دي
7 معضلی به نام کیفیت نان ۱۳۹۴ جمعه ۱۲ تير
8 عرضه نان سنگک 5000 تومانی در تهران! ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
9 پرونده کنترل کیفیت نان در وزارت بهداشت ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
10 پیدا شدن دم مارمولک در نان+عکس ۱۳۹۳ جمعه ۲۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر ...

  نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا گوشت ...

  بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان