مجری خسته نباشید نانوا می شود


پایگاه خبری لقمه: میثم رازفر مجری و تهیه کننده «خسته نباشید» در قسمت جدید این برنامه با حضور در نانوایی سنگکی دشواری های کار شاطرها را تجربه می کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، میثم رازفر مجری و تهیه‌كننده مجموعه «خسته نباشید» درباره موضوع این قسمت گفت: این بار سراغ شغل نانوایی سنگكی رفته ایم. جالب اینكه نانواها درباره تاریخچه این نان صحبت می كردند و آن را به شیخ بهایی یا رستم منتسب می دانستند. البته ما تحقیق كردیم و دیدیم این موارد صحت ندارد و صرفا مربوط به فرهنگ عامه است.


وی افزود: نكته جالب در این قسمت این بود كه در این شغل حال نانوا با كیفیت نان در ارتباط است. حال شاطر تاثیر مستقیمی روی خمیری كه درست می كند می گذارد. بنابراین نانواها برای به سرانجام رساندن این مسئولیت خطیر و مهم باید حال خوب و خوشی داشته باشند وحتی با خمیر حرف بزنند.


مجری «خسته نباشید» یادآور شد: البته توقع مردم از نانواها هم خیلی زیاد است و حتی اگر شاطر نان بد دستشان بدهد احساس می كنند این اتفاق از عمد رخ داده در حالی كه شاغلان این حرفه هم آدم هستند و مشكلات خاص خودشان را دارند كه روی نانی كه دست مردم می دهند تاثیر می گذارد.


رازفر یادآور شد: حس خوبی كه در این قسمت تجربه كردم این بود كه اگر شما نانوا باشید به منزله این است كه قوت غالب مردم را تهیه می كنید و از همه قشری هم با شما در ارتباط هستند. مثل كارگر، كارمند، تاجر یا حتی عالی ترین مقام مملكتی. چون همه از نان استفاده می كنند.


وی تأكید كرد: ما از پشت صحنه هیچ كاری باخبر نیستیم و فكر می كنیم برخی كم كاری می كنند، اما در این قسمت از «خسته نباشید» مردم می توانند استرسی را كه به خاطر نرسیدن آرد به نانواها وارد شده بود ببینند. آنها مسئولیت پذیری بالایی دارند و حسابی نگران بودند كه نمی توانند به مردم نان بدهند. چرا كه دوست دارند 24 ساعته و بدون تعطیلی در خدمت مردم باشند.


وی در پایان اعلام كرد: مخاطبان می توانند در صفحه اینستاگرام ما https://instagram.com/khastenabashid/ با ما در ارتباط باشند و اگر گمان می كنند شغل سخت و جذابی دارند، از خودشان در حال كار فیلم بگیرند و برای ما بفرستند.


هشتمین قسمت از مجموعه مستند «خسته نباشید» اول دی ماه ساعت 21روی آنتن می رود و بازپخش آن چهارشنبه دوم دی ساعت 9 و جمعه چهارم دی ساعت 17:30 خواهد بود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومي رسانه ملي،

کد: 8553 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر بازدید: 203 ساعت: 4:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۹۰ نانوایی در این شهر نان رایگان می‌دهند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
2 قیمت نان در شهر تهران به تعویق افتاد ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
3 کسی به فکر افزایش کیفیت نان نیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
4 قیمت انواع نان برای فروش در نانوایی‌های دولتی اعلام شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 نرخ جدید نان از اول آذرماه امسال اعلام می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
6 آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
7 آرد کدام نان میتواند با "آهن و اسیدفولیک" غنی شود؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
8 تاثیر مذاکره با نانوایی‌ها و قنادی‌ها برای کاهش مواد مضر سلامت ۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر
9 معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
10 نان با طعم نایلون ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
11 لزوم انتخاب جایگزینی مناسب به جای نمک در نان ۱۳۹۶ شنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
بهترین زمان برای لاغر شدن در روز بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.