طرز تهیه کیک پای سیب


پایگاه خبری لقمه:طرز تهیه‌ی کیک پای سیب

روش تهیه کیک پای سیب

موادلازم
تخم مرغ ٣عدد
شکر یک پیمانه
ارد ۱٫۵ لیوان
بكینك پودر۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر ۱/۲ لیوان
سیب زرد ۲ تا ۳ عدد
کره ۱۰۰ گرم
ابتدا زرده وسفیده رو جدا میکنیم سفیده رو میزنیم تا کاملا کف کنه میذاریم کنار زرده و وانیل و شکر رو میزنیم تا کف کنه و رنگش سفید بشه بعد کره نرم شده تو دمای بیرون رو اضافه میکنیم دوباره میزنیم شیر رو اضافه میکنیم بعد ارد و بكینك پودر رو تو سه مرحله اضافه میکنیم اخرسر سفیده رو اضافه میکنیم بعد سیب رو که با دارچین فراوان غلطوندیم(من یک دقیقه گذاشتم توی ماکرو فر تا آب سیب کشیده بشه) قالب رو چرب می کنیم مواد را داخل قالب می ریزیم وسیب ها را که به دارچین آ غشته کرده بودیم را روی انها قرار میدهیم .توی فر 175 درجه حدود 45 دقیقه.تا بپزه

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8564 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر بازدید: 3499 ساعت: 10:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 نکاتی برای پف کردن کیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

  اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت