معرفی صنایع و محصولات غذایی ایران در بیش از 70 کشور جهان /نداشتن جایگاه شایسته در بازارهای جهانی


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به معرفی صنایع و محصولات غذایی ایران در بیش از 70 کشور جهان اشاره کرد و گفت: محصولات غذایی ایران با وجود دارا بودن کیفیت رقابتی مناسب هنوز به جایگاه شایسته خود در بازارهای جهانی دست نیافته اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدحسین عزیزی افزود: در این رابطه می توان به دلایل و عوامل متعددی همچون تحریم ها، ضعف مدیریت و عملکرد غیرحرفه ای در بازاریابی و از همه مهمتر نبود استراتژی برای ماندگاری در بازار، معرفی نکردن و شناساندن کالاها و محصولات ایرانی در خارج از مرزها اشاره کرد.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تاکید بر اینکه با رفع تحریم ها فضای مناسبی برای حضور قدرتمندانه کالاهای ایرانی بویژه محصولات غذایی در بازارهای هدف ایجاد می شود، ابراز امیدواری کرد، این حضور همراه با یک مدیریت قوی، حرفه ای و رعایت استانداردهای بین المللی بتواند به ماندگاری در این بازارها منجر شود.
براساس این گزارش، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان غذا و دارو اقدام به انتشار کتاب و نرم افزار معرفی صنایع برتر غذایی کشور به دو زبان فارسی و انگلیسی کرده است.
مواد غذایی صادر شده در نیمه نخست امسال با توجه به ارزش آنها بطور عمده مربوط به بخش های محصولات لبنی، فراورده های حاصل از میوه و سبزی، نان و غلات، محصولات قند و شکر، شیرینی، محصولات کاکائو و فرآورده های آن بود.
محصولات لبنی صادر شده در نیمه نخست امسال به رقم 225 میلیون تن رسید که نسبت به سال گذشته افزایش 6 درصدی دارد.
بیشترین آمار صادرات صنایع غذایی پس از محصولات لبنی مربوط به فرآورده هایی است که از میوه، مرکبات و سبزیجات استخراج می شود که ارزش محصولات صادر شده آن 222 میلیون دلار اعلام شده است. این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش هفت درصدی داشته است.
آمارها نشان می دهد 176 میلیون دلار از محصولات غذایی صادراتی در نیمه نخست امسال مربوط به فرآورده های غلات و غیره بود؛ بیش از 30 درصد از این مبلغ به صادرات بیسکویت اختصاص داشت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 8570 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ دي بازدید: 1775 ساعت: 10:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
2 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
3 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
4 یشترین افزایش قیمت موادغذایی در ۹ سال اخیر انگلستان ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت
5 آیا زنجیره تامین موادغذایی تهدید می شود؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
6 زمان آلودگی هوا با این موادغذایی بدنتان را سم زدایی کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
7 7 مواد غذایی که در درمان کبد چرب مؤثر اند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
8 مواد غذایی مفید و مضر برای کلیه‌ها را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
9 خوراکی‌های مفید برای افزایش قدرت باروری زنان ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
10 افزایش 12 درصدی صادرات محصولات صنایع غذایی ایران در نیمه نخست امسال ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
11 آیا نظارت کافی‌ بر سلامت موادغذایی‌ هست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسه‌ها تعطیل می‌شود،...

  پنیر و مینای دندان پنیر از خورده شدن مینای دندان جلوگیری می‌کند.

  خوردن عسل برای کودکان زیر یک سال ممنوع خیلی‌ها عسل را شیرینی بی‌ضرر می‌دانند و مرهم بسیار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.
نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد نوشابه مصرف می‌کنند؛ اما اگر مضرات و عوارض جبران‌ناپذیر نوشابه را بدانند شاید از نوشیدن نوشابه پشیمان شوند.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
در فصل سرما عسل بخورید اغلب مردم عسل را به دلیل طعم خوب و خاصیت تنظیم‌کنندگی قند بدن استفاده می‌کنند.