آیا مکیدن انگشت و پستانک ضرر دارد؟ یک پزشک اطفال گفت: مکیدن انگشت یا پستانک در نوزادان و کودکان کوچک یک واکنش طبیعی است.
بهترین ماده غذایی برای افطار با توجه به ارزش غذایی خرما، این ماده غذائی بهترین غذا هنگام شروع افطار در ماه رمضان است.
در هوای گرم چه بخوریم چه نخوریم؟ در گرمای زیاد از مصرف زیاد مواد غذایی چرب، روغن زیاد و سرخ کردنی‌ها، قهوه، پنیرهای چرب، غذاهای سنگین و نوشیدنی‌های گازدار رنگ تیره بپرهیزید.
به موهایتان سس مایونز بزنید! توصیه‌ها و هشدارهای دکتر بهروز باریک‌بین درباره صاف کردن، فرکردن و ترمیم موهای آسیب‌دیده را بخوانید.
با بچه‌های چاق چه کنیم؟ تحقیقات انجام شده در کانادا نشان می دهند عروق نوجوانان چاق مشابه عروق افراد میانسال است. به این معنی که در این نوجوانان علایمی از سخت شدن آئورت و تصلب شرایین مشاهده می شود.
کمبود این ویتامین از علل شایع خونریزی لثه است یک دندانپزشک عمومی با بیان اینکه عدم درمان خونریزی لثه منجر به کشیدن دندان می‌شود، گفت: این مشکل می‌تواند به استخوان فک نیز آسیب برساند.
چه بیماری‌هایی زمینه‌ساز ابتلا به دیابت و سرطان هستند؟ رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت اظهار کرد: ایران به لحاظ دستیابی شیوه‌های نوین درمانی سلامت دهان و دندان در جایگاه مناسبی در بین سایر کشورها قرار دارد.
صفحه 149 از 273  اول  قبلی   144    145    146    147    148    149    150    151    152    153    154   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

  آسیب به معده با تغذیه نامناسب لذت غذا خوردن را متوجه نمی‌‌‌شویم؛ چون در بدترین ش...

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت