صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
- کرونا
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
پزشکی و سلامت
زیر گروه ها
کرونا
آیا میتوان آب معدنی را جایگزین شیر و محصولات لبنی کرد؟
پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیقات نشان میدهد، آب معدنی یک منبع خوب کلسیم است.
آیا مصرف کاکائو از سکته قلبی جلوگیری می کند؟
پایگاه خبری لقمه: یونیورسیتی هرالد، پژوهش جدید محققان دانشگاه هاروارد نشان داد مصرف متوسط شکلات موجب تقویت قلب میشود
ارتباط دارچین با غذای چرب چیست؟
پایگاه خبری لقمه: دارچین یکی از ادویه جات خوش عطر و طعمی است که از آن در غذاهای مختلف استفاده می کنیم.
تاثیر مصرف نمک بر بیماران مبتلا به ام اس چیست؟
پایگاه خبری لقمه: محققان به این نتیجه رسیدند که پیروی از یک رژیم غذایی پرنمک، تأثیری بر وضعیت بیماران مبتلا به اماس ندارد.
آب هویج غیر بهداشتی سبب چه بیماری هایی می شود
پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت:برخی از مغازههای آبمیوه فروشی ها هویج را به صورت قطعه ای و غیر بهداشتی در آب نگهداری می کنند که سبب بروز وبا و اسهال میشود.
حذف وعدههای غذایی باعث بروز سنگ صفرا می شود
پایگاه خبری لقمه: یکی از بیماریهای شایع کیسه صفرا، سنگ صفراوی است. مقدار زیاد کلسترول در صفرا هم میتواند باعث سنگ کیسه صفرا شود. حتی حذف وعدههای غذایی هم میتواند باعث بروز سنگ صفراوی شود.
سوپ جو می تواند مانع از بروز و یا افزایش فشار خون شود
پایگاه خبری لقمه: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی به چند نسخه طبیعی تمام عیار برای کنترل و درمان فشار خون در همه مزاج ها اشاره کرد.
صفحه 79 از 273
اول
قبلی
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شادابی پوست با پنج اکسیر جوانی
زیبایی و جوانی برای همه مهم است.شما میتوانی بدون م...
با خوراکیهای سرطانزا آشنا شوید
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درص...
بخور نخورهای شب امتحان
امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیدهان...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست
حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بیارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. بهطور كلی در شب یلدا میوههایی خورده میشود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها
در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.
6 چاشنی فوقالعاده برای تجربه زندگی احساسی بی نظیر
حتما برایتان پیش آمده كه روزی كسالتبار را تجربه كنید روزی كه با بیحوصلگی و رخوت آغاز شود و تا پایان شب ادامه پیدا كند. معمولا در چنین حالتی نهتنها بیحوصلگی بر روابط كاری، قراردادها، رابطه دوستانه و كیفیت زندگیتان اثر میگذارد بلكه میتواند زندگی زناشویی شما را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی
این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقتگیر نبودن به غذای سنتی ترجیح میدهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان میفروشند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است