کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصل . . .
آشنایی با با ۶ خاصیت فوق‌العاده ماست ماست از هند باستان شناخته شده و دارای خواص بسیار می‌باشد.
طرز تهیه قیف ژامبون با سیب‌زمینی یك اردور خوشمزه و زیبا كه برای مهمانی‌های بچه‌ها مناسب می‌باشد و حتما از آن استقبال می‌كنند. شما می‌توانید به راحتی این اردور را در منزل تهیه كنید.
داروهای استروئیدی به شدت به کبد آسیب وارد می‌کند یک استاد دانشگاه و متخصص تغذیه با هشدار درباره داروهای استروئیدی گفت: این داروها به شدت به کبد آسیب وارد می‌کند.
نیمی از زنان ایرانی چاق هستند/فقط ۱۲درصد مردم میوه و سبزی کافی می‌خورند دبیر علمی کنگره ملی سرطان گفت: فقط 12 درصد مردم ایران 5 وعده در روز میوه و سبزی مصرف می‌کنند. 50 درصد زنان ایرانی چاق هستند. عدم تحرک،اضافه وزن و تغذیه نامناسب از عوامل بروز سرطان در کشور است.
آشنایی با خوراکی‌های حاوی آنتی‌ اکسیدان و ضد‌ سرطان اگر تابحال سالاد میوه درست کرده باشید می دانید که ریختن چند قطره آبلیمو روی سیب، گلابی و موز از قهوه ای شدن آنها جلوگیری می کند.
240 میلیارد تومان هزینه واردات برنج مازاد مصرف سرانه مصرف برنج افزایش یافته یا جیب واردکنندگان بزرگ شده است؟
صفحه 982 از 1753  اول  قبلی   977    978    979    980    981    982    983    984    985    986    987   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با ذرت به جنگ با کم خونی بروید متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...

  آشنایی با 12 عامل مسمومیت غذایی در تابستان سالمونلا باكتری‌ای است كه هر غذایی را می‌تواند آلو...

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.
بخور نخورهای فصل گرما در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه می‌شود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.
تاثیر رنگ ها بر کنترل وزن باورتان می‌شود اندازه‌ی ظروف و رنگ‌ها نیز روی اشتها و وزن ما تأثیر می‌گذارند؟ اگر راه های مختلفی برای لاغری رفته‌اید این شیوه‌ی جدید را نیز امتحان کنید.