مواد لازم برای 4 نفر: سوسیس كوكتل 400 گرم، حلقهحلقه شده پیاز متوسط یك عدد، خلالیشده گوجهفرنگی متوسط 2 عدد، نگینیشده رب گوجهفرنگی 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز یك قاشق چایخوری روغن مایع 4 قاشق غذاخوری نمك به میزان لازم روش تهیه: روغن را در یك تابه گود روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سوسیس را اضافه كرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید. مواد داخل تابه را كاملا هم بزنید تا پیازها نسوزد. در ضمن به یاد داشته باشید قرار نیست سوسیسها كاملا سرخ شود. رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و یكی، دو دقیقه تفت دهید. گوجهفرنگی را كه بهتر است بدون پوست باشد، اضافه كرده و مخلوط كنید. فلفل قرمز را نیز درون تابه بریزید. پس از 4 دقیقه، یكسوم پیمانه آبجوش اضافه كرده و روی شعله ملایم غذا را 15 تا 20 دقیقه بپزید تا غلیظ شود. نمك آن را اندازه كرده و با نان سرو كنید. نکات: 1 - از هر نوع سوسیس به جز سوسیس پنیری میتوانید استفاده كنید. 2 - اضافه كردن فلفل دلمهای به غذا همراه پیاز طعم آن را بهتر میكند.