دستور تهیه کیک و دسر فرانسوی


این کیک به عنوان دسر در فرانسه کاربرد دارد.

مواد لازم برای شش نفر

كره و روغن جامد روی هم: یك پیمانه
وانیل: یك قاشق مرباخوری
شكر: یك پیمانه
ماست: یك پیمانه
شكلات تختهای رنده شده: دو قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: سه عدد
آرد الك شده: دو پیمانه
بیكینگ پودر: یك قاشق مرباخوری
خامه زده شده: به میزان لازم
 

طرز تهیه

كره و روغن را هم زده تا تركیب آنها كاملا سفید شود، بعد شكر را اضافه می‌كنیم و دوباره با همزن برقی مواد را می‌زنیم.

تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به مواد اضافه كرده، وانیل را افزوده و مخلوط می‌كنیم. ماست را به مواد اضافه نموده، آرد و بیكینگ‌پودر را جداگانه تركیب كرده، به مواد می‌افزاییم و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم می‌زنیم.

مواد كیك را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 40 الی 45 دقیقه در فری كه از قبل با حرارت 120 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، قرار می‌دهیم.

در انتها بعد از پخت، كیك را به ابعاد دلخواه برش زده، رو و اطراف آن را خامه مالیده، با رنده شكلات پوشانده و سرو می‌كنیم.

 

دستور از: ناهید ساسانی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7539 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 2411 ساعت: 11:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 نکاتی برای پف کردن کیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های غذایی برای شب امتحان تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...

  راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر ...

  فیبر و تا ثیر آن بر دیابت پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
پوستی شگفت انگیز با غذا غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.