طرز تهیه پوره عدس و بلغور با سالاد سبزیجات


یک قالب کوچک از پوره عدس و بلغور با سالاد، ناهاری خوشمزه و کم هزینه برای یک روز کاری شماست.

به گزارش لقمه، ارزش غذایی این غذا به شرح زیر است:

انرژی 334 کیلوکالری، چربی اشباع 1.5 گرم، مجموع چربی 10.8 گرم، مجموع کربوهیدرات 36.7 گرم، فیبر رژیمی 13.2 گرم، پروتئین 16.4 گرم، سدیم 998 میلی‌گرم.
زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه و زمان پخت: 30 دقیقه خواهد بود.


مواد لازم برای 4 نفر:

آب    3 پیمانه

عدس   1 پیمانه

بلغور   ½ پیمانه

جعفری ریز خرد شده    ½ پیمانه + ¼ پیمانه

پیاز قرمز     3 عدد

گوجه فرنگی      2 عدد

خیار      2 عدد

لیمو ترش کوچک    1 عدد

پاپریکا       ½ قاشق چای‌خوری

سماق        ½ قاشق چای‌خوری + ½ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون     2 قاشق مرباخوری

زیره آسیاب شده      مقدار کمی



طرز تهیه:

هر کدام از پیازها را در ظرف جداگانه خرد کنید.
عدس‌ها و آب را در قابلمه بریزید. در آن را گذاشته و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
کف روی آب را گرفته و دور بریزید. شعله را کم کرده و اجازه دهید عدس‌ها برای 25 دقیقه آب‌پز شوند.
عدس را از روی حرارت برداشته و بلغور را اضافه کرده و هم بزنید. در ظرف را گذاشته و کنار بگذارید.
2 عدد پیاز قرمز بزرگ را باریک خرد کنید.
در همین حین روغن را در تابه‌ای روی شعله زیاد حرارت دهید. 1 عدد پیاز خرد شده را افزوده و در تابه را برای 5 دقیقه بگذارید تا نرم شود.
پیاز سرخ و نرم‌شده را به مخلوط عدس بیافزایید. هم بزنید تا ترکیب شوند. (اگر خیلی آبکی است، بلغور بیشتری اضافه کنید.)
1 عدد پیاز خرد شده را در کاسه‌ای بریزید. ½ پیمانه جعفری خرد شده، سماق، پابریکا و مقدار کمی زیره و فلفل را با هم مخلوط کنید. پیاز اسپایسی آماده است. آنها را کنار بگذارید.
آب لیمو ترش را بگیرید.
گوجه فرنگی و خیار را خرد کنید و با 1 عدد پیاز خرد شده ترکیب کنید. آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید.
½ قاشق چای‌خوری سماق، ¼ پیمانه جعفری ریز شده و ½ قاشق چای‌خوری نمک به آنها بیافزایید. سالاد این غذا آماده است آنها را کنار بگذارید.
عدس‌ها را به صورت قالبی (با اسکوپ یا قاشق گود) در بشقاب‌های سرو ریخته همراه با مخلوط پیاز اسپایسی و سالاد سبزیجات سرو کنید.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 5902 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ دي بازدید: 3743 ساعت: 1:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه پوره لوبیا؛ خوراک لوبیای مکزیکی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2 کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
3 تفاوت کوکتل و اسموتی چیست؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ ارديبهشت
4 بریانی گوشت بوقلمون؛ غذای پاییزی کم چرب و پر حجم ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان
5 چگونه از غذاها و سبزیجات مانده استفاده کنیم ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۱ مهر
6 سیب‌زمینی؛ آب‌پز، تنوری یا سرخ‌شده؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
7 روش تهیه شنیسل ماهی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۸ شهريور
8 ترافل خرما؛ شیرینی بعد از افطار ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳ مرداد
9 اصول تهیه سوپ سالم برای افطاری ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير
10 پیش غذای آسان به نام توپ رنگی ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عواقب تغذیه نامناسب در دوران بارداری لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارد...

  بدن انسان روزانه به چقدر گوشت احتیاج دارد؟ گرفتن کالری از گوشت تنها که پر از چربی است، مضرات ...

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.
چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ پایگاه خبری لقمه: گرچه هنوز تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ مشخص نیست اما در آستانه تصمیم‌گیری در این رابطه، سهم واردات اقلام اساسی با ارز ترجیحی تا چند برابر ارز نیمایی سنگین‌تر است، به طوری که فقط ۲۰ درصد ارزش دلاری و حدود ۱۲ درصد حجم واردات این کالاها در سامانه نیما تامین ارز می‌شود.
چربی‌های شکم را با كمك كدام خوراکی کنیم؟ بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف آووکادو به بهره‌مندی از یک رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک می‌کند.