صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
آشنایی با روش تهیه نان تافتون خانگی
سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.
آشنایی با روش تهیه نان گردو و هویج فوری
این نان خیلی راحت و سریع تهیه میشود و نیاز به کار سخت ندارد.
آشنایی با روش تهیه آب نبات پنیری نعنایی
آب نبات پنیری نعنایی را در دهان بگذارید آب میشود.
روش تهیه پنیر ماکارونی توپی شکل
پنیر ماکارونی توپی شکل را به راحتی در منزل برای همه بخصوص کودکان تهیه کرده و با سس قرمز یا سفید میل کنید.
آشنایی با روش شور انداختن
شور و ترشی از جمله چاشنی های ایرانی در فصل سرد سال است که طرفداران بسیاری هم دارد.
طرز تهیه فتوچینی با سبزیجات
فتوچینی از انواع پاستا و ماکارونی است و طرفداران زیادی دارد. این فتوچینی سبزیجات بسیار خوشمزه است و مواد لازم کمی هم نیاز دارد.
دستور و روش تهیه پاستا مارگاریتا
این دستور غذای ایتالیایی برای 3 نفر و زمان آماده سازی آن 40 دقیقه خواهد بود.
صفحه 99 از 141
اول
قبلی
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن
یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...
«تخمشربتی» را درست مصرف کنید
تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...
حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟
پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
میهمانیهای یک بار مصرف!
سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
اثر چربی های رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم
رابطهای میان عوامل قابلتغییر سبک زندگی مانند تغذیه و توان باروری مردان وجود دارد.
روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید
اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
ناهارهای سرکاری!
به نظرتان چطور می توان تغذیه سالمی در محل کار داشت و در نهایت اینکه شرایط تغذیه ای کارمندان از هر نظر، از کیفیت غذا تا محل خوردن غذا چه اثری روی راندمان کاری آنها دارد؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است