صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
آشنایی با روش تهیه نان تافتون خانگی
سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.
آشنایی با روش تهیه نان گردو و هویج فوری
این نان خیلی راحت و سریع تهیه میشود و نیاز به کار سخت ندارد.
آشنایی با روش تهیه آب نبات پنیری نعنایی
آب نبات پنیری نعنایی را در دهان بگذارید آب میشود.
روش تهیه پنیر ماکارونی توپی شکل
پنیر ماکارونی توپی شکل را به راحتی در منزل برای همه بخصوص کودکان تهیه کرده و با سس قرمز یا سفید میل کنید.
آشنایی با روش شور انداختن
شور و ترشی از جمله چاشنی های ایرانی در فصل سرد سال است که طرفداران بسیاری هم دارد.
طرز تهیه فتوچینی با سبزیجات
فتوچینی از انواع پاستا و ماکارونی است و طرفداران زیادی دارد. این فتوچینی سبزیجات بسیار خوشمزه است و مواد لازم کمی هم نیاز دارد.
دستور و روش تهیه پاستا مارگاریتا
این دستور غذای ایتالیایی برای 3 نفر و زمان آماده سازی آن 40 دقیقه خواهد بود.
صفحه 99 از 141
اول
قبلی
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
روغن ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...
با این 10 غذا پوستتان پیر می شود
تابهحال فکر کردهاید که چرا پس از چندین روز تعطیل...
چیپسهای سرطانزا نخورید
دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
این خانم ها مولتی ویتامین نخورند
اگر قصد بارداری دارید قبل از مصرف هرگونه دارو یا مکمل حتما با پزشکتان مشورت کنید.
تخممرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید
یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
شکلاتهای تقلبی را از کجا بشناسیم؟
یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت میشود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلبهایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده میشود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزینکردن جانشینهایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
ایرانیها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟
بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است