مواد لازم:
پاستا 3 پیمانه
خامه 3 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ
جعفری خرد شده 100 گرم
شیر 50 میلی لیتر
پنیر پارمژان 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون، نمک، فلفل، پودر سیر و سرکه بالزامیک به مقدار دلخواه
دستور تهیه:
ابتدا پاستا را در قابلمه آبجوش می جوشانیم تا نرم شوند 10 تا 12 دقیقه مناسب است، در ظرف دیگر گوجه های نگینی خرد شده و جعفری را با روغن و سرکه و نمک و پودرسیر و کمی فلفل مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. پاستا ها را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم، در یک قابلمه بزرگ شیر را کمی گرم کرده و خامه را اضافه می کنیم و به آن پودر سیر و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم بعد از آنکه خوب گرم شد پاستا ها را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم و در ظرف می کشیم و خیلی سریع پنیر را اضافه می کنیم و مخلوط گوجه را با مقدار کمی از سرکه و روغن اضافه می کنیم.