گزارش تصویری از مراسم اختتامیه نمایشگاه عکس سفره های حسینی اولین نمایشگاه تخصصی و گروهی عکس سفره های حسینی 13 آذر ماه با اجرای یک پرفورمنس و خاطره خوانی در خانه هنرمندان به کار خود پایان داد.
فراخوان چهارمین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی سایت لقمه به عنوان دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی و هنری سفره های ایرانی اسلامی، با مشارکت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حمایت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در قالب چهارمین دوره . . .
گزارش تصویری اولین نمایشگاه عکس سفره‌های حسینی اولین نمایشگاه تخصصی و گروهی عکس سفره های حسینی از 8 الی 13 آذر ماه در خانه هنرمندان برگزار شد.
تا پایان دهه اول محرم برپا است؛ اولین نمایشگاه عکس سفره های حسینی در خانه هنرمندان اولین نمایشگاه تخصصی عکس سفره‌های حسینی با آثاری از جمعی از هنرمندان از تاریخ 8 آذرماه در محل خانه هنرمندان افتتاح می شود.
نتایج چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری اعلام شد جلسه داوری چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری، روز گذشته برگزار شد.
فرم فراخوان چهارمین مسابقه عکاسی و خاطره نویسی از سفره های افطار/ مهلت ارسال آثار به مسابقه عکاسی و خاطره‌نویسی افطار تمدید شد به دلیل بروز نقص فنی و استقبال هنرمندان، از سوی دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، مهلت ارسال آثار به مسابقه عکاسی و خاطره‌نویسی افطار تمدید شد.
وزیر ارشاد در گفت‌وگو با لقمه: نمایشگاه سفره‌های افطار خاطره‌انگیز است وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدیدش از هجدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و نمایشگاه عکس های منتخب دومین دوره عکاسی از سفره های افطاری، با خبرنگار ما به صحبت نشست.
صفحه 15 از 22  اول  قبلی   10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.