سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین نفرات برتر خود را شناخت مرحله نهایی داوری سومین مسابقات عکاسی ازسفره های هفت سین عصر روز گذشته انجام شده و نفرات برتر و برگزیده این مسابقه هم مشخص شدند.
فروش تابلو و کتاب عکس‌های سفره‌های افطاری به نفع مردم سومالی دبیرخانه مسابقات عكاسی «سفره‌های ایرانی اسلامی» از حراج عکس‌های مربوط به دوره دوم و سوم این رقابت، به نفع مردم سومالی خبر داد.
اعلام نتایج سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین تا آخر مرداد دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی ضون ارائه پاره ای از توضیحات اعلام کرد که نتایج سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین تا آخر مردا اعلام خواهد شد.
شاه‌حسینی در گفت‌وگو با لقمه: عکس یک دریچه است که می‌تواند به سمت معنویت باز شود یک منتقد هنری گفت: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما می‌تواند پنجره‌ای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.
آثار منتخب سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری در این دوره آثاری از محمد توکلی، امیر مافی بردبار و سید احسان باقری به ترتیب حائز رتبه اول، دوم و سوم شناخته شد.
نمایشگاه عکس سفره های افطاری در نمایشگاه قرآن نمایشگاهی از آثار برگزیده و منتخب دومین و سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری، در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن برپا شده است.
رحیمیان: مسابقات سفره‌ها، در اشاعه فرهنگ غنی ایرانی‌اسلامی مؤثر است محمدمهدی رحیمیان با اشاره به تأثیر جشنواره سفره‌های ایرانی‌اسلامی در اشاعه یك فرهنگ غنی، گفت: چاپ عكس‌های این مسابقات باعث می‌شود بستری برای دیده شدن عكس‌ها فراهم شود و عكس ماهیت بیرونی پیدا كند.
صفحه 16 از 22  اول  قبلی   11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه باید از خرید گوشت‌...

  5 میوه زمستانی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن سرمای زمستان یکی از عوامل ابتلا به سرماخوردگی، آن...

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.
موهایی زیبا با 4 ماده‌ی مغذی متخصصان معتقدند که موها آینه سلامت انسان هستند. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به راحتی می‌تواند سلامت موها را به خطر انداخته و به آن‌ها آسیب بزند. بر عکس داشتن تغذیه‌ی مناسب، متنوع و سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی موها را زیبا و سالم‌تر می‌سازد.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.