سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین نفرات برتر خود را شناخت مرحله نهایی داوری سومین مسابقات عکاسی ازسفره های هفت سین عصر روز گذشته انجام شده و نفرات برتر و برگزیده این مسابقه هم مشخص شدند.
فروش تابلو و کتاب عکس‌های سفره‌های افطاری به نفع مردم سومالی دبیرخانه مسابقات عكاسی «سفره‌های ایرانی اسلامی» از حراج عکس‌های مربوط به دوره دوم و سوم این رقابت، به نفع مردم سومالی خبر داد.
اعلام نتایج سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین تا آخر مرداد دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی ضون ارائه پاره ای از توضیحات اعلام کرد که نتایج سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین تا آخر مردا اعلام خواهد شد.
شاه‌حسینی در گفت‌وگو با لقمه: عکس یک دریچه است که می‌تواند به سمت معنویت باز شود یک منتقد هنری گفت: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما می‌تواند پنجره‌ای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.
آثار منتخب سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری در این دوره آثاری از محمد توکلی، امیر مافی بردبار و سید احسان باقری به ترتیب حائز رتبه اول، دوم و سوم شناخته شد.
نمایشگاه عکس سفره های افطاری در نمایشگاه قرآن نمایشگاهی از آثار برگزیده و منتخب دومین و سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری، در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن برپا شده است.
رحیمیان: مسابقات سفره‌ها، در اشاعه فرهنگ غنی ایرانی‌اسلامی مؤثر است محمدمهدی رحیمیان با اشاره به تأثیر جشنواره سفره‌های ایرانی‌اسلامی در اشاعه یك فرهنگ غنی، گفت: چاپ عكس‌های این مسابقات باعث می‌شود بستری برای دیده شدن عكس‌ها فراهم شود و عكس ماهیت بیرونی پیدا كند.
صفحه 16 از 22  اول  قبلی   11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید این روش ‌ها را امتحان کنید و ببینید آیا می ‌توانید...

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
چگونه اشتهای خود را کاهش دهیم با این روش ها می توانید اشتهای خود را کاهش دهید. تقریبا همه آنهایی که قصد لاغر شدن دارند، به دنبال یافتن بهترین و کارآمدترین راهکارها هستند. اما با اضافه کردن مواد غیرمشخص به غذای خود نمی توانید به طور معجزه آسایی باعث آب شدن چربی های اضافه بشوید.
اشتباهی كه هر سال تكرار می‌شود به‌رغم هشدارهای جدی مسئولان بهداشتی کشور، امسال بازهم از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی‌های گرم و داغ در روزها و شب‌های محرم استفاده شد.