با حضور معاون هنری وزارت ارشاد؛ آئین اختتامیه اولین نمایشگاه عکس سفره‌های ایرانی اسلامی برگزار می‌شود آئین اختتامیه اولین نمایشگاه تخصصی عکس سفره‌های ایرانی اسلامی با تقدیر از هنرمندان برتر و حاضر در نمایشگاه، داوران، خبرنگاران و مدیران همراه و هنرمند پیشکسوت سینما و تئاتر و با حضور حمید شاه آبادی چها . . .
فراخوان سومین مسابقه عکاسی و اولین مسابقه خاطره نویسی از سفره های افطار دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی، اسلامی، فراخوان سومین مسابقه عکاسی و اولین مسابقه خاطره نویسی از سفره های افطار را منتشر کرد.
اولین نمایشگاه عکس تخصصی سفره‌های ایرانی اسلامی در خانه‌هنرمندان برگزار می‌شود دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی از برپایی اولین نمایشگاه عکس این مسابقات در خانه هنرمندان خبر داد.
دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین نفرات برتر خود را شناخت دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی، جلسه داوری دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت سین را روز دوشنبه در محل موزه عكسخانه شهر برگزار كرد و نفرات برتر آن را معرفی نمود.
عکس‌های منتخب سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های حسینی سومین مسابقه عکاسی و خاطره نویسی از سفره های ایرانی اسلامی با عنوان هر هیات: یک عکس، یک خاطره، برگزار شد.
عکس‌های منتخب دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های حسینی دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، عکس های برگزیده و منتخب دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی را اعلام کرد.
فراخوان دومین دوره مسابقه عکاسی سفره های حسینی سایت فراگیر لقمه در نظر دارد با همکاری فرهنگسرای انقلاب دومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های حسینی در قالب مسابقات عکاسی از سفره های ایرانی مذهبی و بر اساس ضوابط و مقررات ذیل برگزار کند.
صفحه 19 از 22  اول  قبلی   13    14    15    16    17    18    19    20    21    22   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید خوردن ماهی در دوران بارداری برای کودک یک کارشناس تغذیه، برای پیشگیری از حالت تهوع در درو...

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

  با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزهای پرخاصیت تابستانی فصل تابستان یعنی تنوع میوه‌ها و سبزیجات تازه نه گلخانه‌ای که هر کدام هزار و یک خاصیت دارند. پس تا می‌توانید از این محصولات طبیعی نهایت بهره را ببرید.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
غذاهای ضد پیری برخی مواد غذایی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بقیه غذاها دارند که تأثیری بیشتری در جوان ماندن بدن دارند.
بو کردن قرص برنج مرگ آور است هر چند قرص برنج برای از بین بردن آفت های برنج مورد استفاده قرار می گیرد اما سوء مصرف آن توسط برخی افراد باعث مرگ آنان شده و كارشناسان می گویند حتی بو كردن آن هم ممكن است شخص را به دیار باقی بفرستد.