اولیاءزاده: تداوم جشنواره سفره‌های ایرانی‌اسلامی، انگیزه‌ جامعه عكاسی را بالا می‌برد مدیرخانه عكاسان با اشاره به لزوم برگزاری و تداوم جشنواره سفره‌های ایرانی‌اسلامی گفت: تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه عكاسی و هنری خواهد شد و جامعه عكاسی را وادار می‌كند كه به موضوعات مط . . .
به بهانه برگزاری مسابقات خاطره نویسی سفره های ایرانی اسلامی به چه چیز می گویند خاطره؟ وقتی با این سوال روبرو می شیم که بهترین یا بدترین خاطره ای که از مقطعی از زندگی داریم چیست، به فکر فرو می رویم و بعد با برقی در نگاهمون یا اندوهی در صدامون شروع می کنیم به تعریف اون. اما خاطره نویسی ب . . .
حسن غفاری: نمایشگاه سفره‌های ایرانی‌اسلامی باید حمایت شود حسن غفاری عكاس اقوام و میراث فرهنگی گفت: برگزاری جشنواره‌ها با موضوع سفره ایرانی باعث اشاعه فرهنگ غنی و تمدن سالیانه ایران است و باید مورد حمایت ارگان‌ها و نهادهای دولتی قرار گیرد.
داوری نهایی مسابقه عكاسی سفره‌های هفت‌سین در انتظار بودجه علی رغم آمادگی دبیرخانه و هیئت داوران سومین مسابقه عكاسی سفره‌های هفت‌سین برای داوری و اعلام نتایج این مسابقه، تاكنون به دلیل عدم اعلام نهایی میزان بودجه حمایتی وزارت ارشاد، امكان برگزاری جلسه داوری ن . . .
نتایج داوری سومین مسابقه عکاسی و خاطره نویسی سفره های حسینی اعلام شد مهدی حاجیوند، عضو انجمن نگاه، به عنوان عکاس برتر سومین مسابقه عکاسی از سفره های حسینی شناخته شد.
مهلت ارسال آثار به سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین تمدید نمی‌شود دبیر سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین از عدم تمدید مهلت ارسال آثار به این مسابقه خبر داد.
فراخوان سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین با داوری محمدمهدی رحیمیان، محمد غفوری و شهریار توکلی و حمایت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام خواهد شد.
صفحه 17 از 22  اول  قبلی   12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.