روش تهیه مرغ تندوری مرغ تندوری یكی از مشهورترین غذاهای هندی است كه در اكثر نقاط دنیا طرفداران زیادی دارد و تهیه آن نسبتا آسان می‌باشد. البته اگر عاشق غذاهای تند هستید و معده خودتان و خانواده‌تان به آن سازگار بود این مرغ . . .
خوراکی های مجردی برای نوروز 92 مجردی برای خود عالمی دارد. آدم‌هایی که به هر دلیل، تنها یا با دوست و رفیق زندگی می‌کنند، عیدهای مخصوص به خود را دارند.
لهمجون، پیتزا به سبک ترک ها لقمه: یكی از دلایل اینكه پیتزا غذایی شرقی است، لهمجون یا پیتزای تركی است كه در این كشور طرفدار فراوان دارد. روش تهیه آن تقریبا ساده است و یک خوراكی سریع، لذیذ و دم‌دستی است.
كوئى كاكا تا به حال خورده اید؟! كدوحلوایی را پوست گرفته، بخارپز كنید، سپس با قاشق آن را له كنید....
روش تهیه پلو ادویه خوشمزه اگر این غذا را درست كردید و باب میل خانواده بود در ماه یكبار تهیه كنید، چون بیش از این ممكن است شما را از ادویه متنفر كند، از من گفتن بود و از شما پختن و میل كردن.
ماکارونی آشیانه ای با سس گوجه فرنگی و ریحان برای اینکه ماکارونی آشیانه ای وا نرود، بهتر است آن را در ماهیتابه به مدت 7 دقیقه بپزیم.
روش تهیه پنیر ماکارونی توپی شکل پنیر ماکارونی توپی شکل را به راحتی در منزل برای همه بخصوص کودکان تهیه کرده و با سس قرمز یا سفید میل کنید.
صفحه 33 از 43  اول  قبلی   28    29    30    31    32    33    34    35    36    37    38   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
باورهای اشتباه اما رایج تغذیه‌ای امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.