مواد اولیه:
ماکارونی آشیانه ای یك بسته 500 گرمی
نمك به میزان لازم
گوجهفرنگی بزرگ سه عدد
سیر له شده یك قاشق مرباخوری
روغن زیتون به میزان لازم
ریحان تازه 50 گرم
طرز تهیه:
این نوع ماکارونی به خاطر شکل وقیافه اش، و برای اینکه شکل آن به هم نخورد، با توجه به دستورالعمل روی بسته به مدت 7 دقیقه در ماهیتابه جوشانده و به جای آبكش کردن، آب آن را خالی میكنیم.
پوست گوجهفرنگیها را گرفته و آنها را پوره میكنیم. تابه را گرم كرده، روغن و سیر را افزوده و صبر میكنیم تا سیر كمی سبك شود. سپس پوره را ریخته و با نمك كمی تفت میدهیم. گوجهفرنگی باید آنقدر حرارت ببیند تا غلیظ و شفاف شود. وقتی به این مرحله رسید حرارت را خاموش كرده، برگهای ریحان را افزوده و با پاستا سرو میكنیم.
نكته: میتوانید روی پاستا از پنیر پارمزان نیز استفاده كنید.