ماکارونی آشیانه ای با سس گوجه فرنگی و ریحان


برای اینکه ماکارونی آشیانه ای وا نرود، بهتر است آن را در ماهیتابه به مدت 7 دقیقه بپزیم.

مواد اولیه:

ماکارونی آشیانه ای                                                          یك بسته 500 گرمی

 نمك                                                                            به میزان لازم

 گوجه‌فرنگی بزرگ                                                            سه عدد

 سیر له شده                                                                یك قاشق مرباخوری

 روغن زیتون                                                                   به میزان لازم

 ریحان تازه                                                                     50 گرم

 

طرز تهیه:

این نوع ماکارونی به خاطر شکل وقیافه اش، و برای اینکه شکل آن به هم نخورد، با توجه به دستورالعمل روی بسته به مدت 7 دقیقه در ماهیتابه جوشانده و به جای آبكش کردن، آب آن را خالی می‌كنیم.

پوست گوجه‌فرنگی‌ها را گرفته و آنها را پوره می‌كنیم. تابه را گرم كرده، روغن و سیر را افزوده و صبر می‌كنیم تا سیر كمی سبك شود. سپس پوره را ریخته و با نمك كمی تفت می‌دهیم. گوجه‌فرنگی باید آنقدر حرارت ببیند تا غلیظ و شفاف شود. وقتی به این مرحله رسید حرارت را خاموش كرده، برگ‌های ریحان را افزوده و با پاستا سرو می‌كنیم.

 

نكته: می‌توانید روی پاستا از پنیر پارمزان نیز استفاده كنید.




کد: 3331 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۶ اسفند بازدید: 10059 ساعت: 8:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت
2 ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
3 یارانه دولتی که توسط ماکارونی به جیب خارجی ها ریخته می شود! ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4 گندم نانی دلیل پائین بودن کیفیت ماکارونی/کاهش 50 درصدی تولید ماکارونی در ایران ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
5 تورم سبب حذف برخی اقلام ضروری از سبد خانوار شد! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
6 چرا شکر و ماکارونی گران شد؟ ۱۳۹۸ شنبه ۲۱ ارديبهشت
7 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
8 تولید سنتی، صنایع غذایی را به لبه پرتگاه برد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
9 ماکارانی سمولینا چه خواصی دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
10 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
11 ماکارونی را جایگزین برنج کنید/ماکارونی چاق کننده نیست! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا زنان باردار باید قرص اسیدفولیک بخورند؟ کمبود اسید فولیک در دوران بارداری باعث بروز بیماری...

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت