ادویه، چاشنی خوشمزهای است در شرق دنیا، در كشور چین و هندوستان ادویه شدیدا مورد توجه است و این چاشنی در ایران هم، طرفداران زیادی دارد. یك بار با شنیدن نام این غذا فكر نكنید كه برنج را باید آب بكشید و با ادویه مخلوط كنید، نه اینطور نیست بلكه با استفاده از سبزی، هویج، كدو، فلفل و چاشنی خوشمزهای مثل ادویه این برنج را برای شما طبخ میكنم. مواد اولیه: برنج دو پیمانه فلفل دلمهای رنگی خلالشده و جوانه ماش از هر کدام یك پیمانه هویج و کدو و پیاز خلالشده از هر کدام نصف پیمانه سویا سس پنج قاشق سوپخوری خلال بادام تفت داده شده 1/4پیمانه نمك و فلفل به میزان لازم ادویه كاری یك قاشق سوپخوری كره 30 گرم طرز تهیه: ابتدا سبزیها را جداگانه تفت میدهیم تا سبك شوند. برنج را دم كرده سپس در كره كمی تفت میدهیم. سبزیها را افزوده و با برنج مخلوط كرده، خلال بادام، ادویه و سس سویا را هم افزوده و مجددا خوب مخلوط میكنیم .سپس در ظرف مورد نظر میریزیم. نكته: میتوان مرغ گوشت یا ماهی هم به این پلو افزود.