روش تهیه پلو ادویه خوشمزه


اگر این غذا را درست كردید و باب میل خانواده بود در ماه یكبار تهیه كنید، چون بیش از این ممكن است شما را از ادویه متنفر كند، از من گفتن بود و از شما پختن و میل كردن.

ادویه، چاشنی خوشمزه‌ای است در شرق دنیا، در كشور چین و هندوستان ادویه شدیدا مورد توجه است و این چاشنی در ایران هم، طرفداران زیادی دارد. یك بار با شنیدن نام این غذا فكر نكنید كه برنج را باید آب بكشید و با ادویه مخلوط كنید، نه این‌طور نیست بلكه با استفاده از سبزی، هویج، كدو، فلفل و چاشنی خوشمزه‌ای مثل ادویه این برنج را برای شما طبخ می‌كنم.



مواد اولیه:

برنج دو پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی خلال‌شده و جوانه ماش از هر کدام یك پیمانه
هویج و کدو و پیاز خلال‌شده از هر کدام نصف پیمانه
سویا سس پنج قاشق سوپخوری
خلال بادام تفت داده شده 1/4پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
ادویه كاری یك قاشق سوپخوری
كره 30 گرم


طرز تهیه: 

ابتدا سبزی‌ها را جداگانه تفت می‌دهیم تا سبك شوند. برنج را دم كرده سپس در كره كمی تفت می‌دهیم. سبزی‌ها را افزوده و با برنج مخلوط كرده، خلال بادام، ادویه و سس سویا را هم افزوده و مجددا خوب مخلوط می‌كنیم .سپس در ظرف مورد نظر می‌ریزیم.

نكته: می‌توان مرغ گوشت یا ماهی هم به این پلو افزود.


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 3468 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۸ اسفند بازدید: 4546 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 «پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
3 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
4 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
6 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
8 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
9 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
10 روش تهیه خوروشی با طعم آلبالو ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ شهريور
11 روش تهیه مقلوبه پلـو؛ غذای ترکیه ای ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسترول مفید و مضر را بهتر بشناسیم شاید تعجب کنید اگر بگوییم که کلسترول مضر نیست بلکه...

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

  مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مکمل طبیعی برای لاغری را بشناسید سیب حاوی فیبر حلّال بسیار مفیدی به نام پکتین است: این فیبر را می‌توان «تله‌ی چربی‌ها» نامید.
نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
آیا با داروهای ماهواره ای لاغر میشویم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران تاکید کرد :« اغلب دارو های لاغری به صورت قاچاق وارد کشور می شوند که متاسفانه اساس این دارو ها بر دفع آب بدن و تحلیل عضلات است که در نهایت مصرف این داروها باعث لاغری صوری می شود