روش تهیه کیک خرما مناسب برای بعد از افطار خرما یکی از خوراکی های سفره افطار است که می توانید از آن برای تهیه یک کیک خوشمزه نیز استفاده کنید.
طرز تهیه شیرینی خرمایی؛ شیرینی بعد افطار در ماه رمضان و در ضیافت های افطارتان می توانید برای پذیرایی از این شیرینی خوشمزه استفاده کنید.
غذاهای سنتی سبک ایرانی در وعده افطار بهتر است از غذاهای سبک در وعده افطاری استفاده شود. همچنین می توان از غذاهای سنتی ایرانی که حاوی مواد مغذی مورد نیاز بدن است، نیز به عنوان وعده شام در حدود دو ساعت پس از صرف افطار استفاده کرد.
طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار پنیر برشته در گیلان همراه با کته به عنوان غذای محلی صرف می شود.
گزارش تصویری: تهیه رشته‌ خشکار در گیلان رشته خشکار، یکی از شیرینی‌های سنتی ماه مبارک رمضان در گیلان است که همواره مورد پسند مردم به ویژه مسافران تابستانی قرار می‌گیرد.
آشنایی با غذاهای مورد علاقه گیلانی‌ها در ماه رمضان سبک و شیوه زندگی هر قوم، از عناصر بومی، سنتی و اصیلی همچون غذاهای محلی تاثیر می‏‌پذیرد.
آش ماسـوآ؛ افطاری محلی به سبک بروجردی‌ها آش ماسـوآ، غذای محلی شهرستان بروجرد است که در سفره افطاری این شهر نیز کاربرد دارد.
صفحه 18 از 40  اول  قبلی   13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

  مرکبات برای مقابله با بیماری‌های مزمن کلاً میوه‌های پاییزی و زمستانی سرشار از ویتامین C ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت