برای لاغر شدن صبحانه را حذف نکنید پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه را‌ه‌های کاهش وزن و لاغری را بیان کرد و گفت: برای لاغر شدن نباید صبحانه حذف شود بلکه خوردن میوه‌های شیرین و سالاد فصل به میان وعده‌ها افزوده شود.
حفظ تناسب اندام با نوشیدن مخلوط آبلیمو و عسل پایگاه خبری لقمه: نوشیدنی آبلیمو و عسل جدای از اینکه به کاهش وزن کمک می کند دارای فواید بسیار زیادی است.
انگور با تاثیرات مضر رژیم غذایی پرچرب مقابله می کند پایگاه خبری لقمه: طبق مطالعات جدید، پلی فنول های موجود در انگور به تعدیل تاثیرات مضر ناشی از مصرف چربی های اشباع کمک می کنند.
روزانه ۷ لیوان آب بنوشید تا کمتر غذا بخورید! پایگاه خبری لقمه: افزایش مصرف یک تا سه لیوان آب در طول روز می‌تواند به کاهش دریافت کالری بخصوص مصرف شکر، سدیم و اسیدهای چرب مؤثر باشد. نوشیدن هفت لیوان آب در روز می‌تواند این مقدار را تا ۲۰۰ کالری کاه . . .
خوردن غذا با خانواده موجب حفظ تناسب اندام فرزندان می شود پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، کودکانی که همراه با سایر اعضای خانواده شان غذا می خورند به طور کلی تناسب اندام بیشتری دارند.
توصیه برای علاقه‌مندان به کاهش وزن پایگاه خبری لقمه: گسترش چاقی و اطلاع از خطراتی که اضافه وزن برای سلامتی بدن دارد باعث شده بسیاری از افراد سراغ انواع رژیم لاغری بروند. حتی اگر جزو این افراد نیستید، توصیه‌های ذکر شده در این مطلب ممکن . . .
کاهش خطر سکته دوم با پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای پایگاه خبری لقمه: طبق یافته های یک مطالعه جدید، رژیم غذایی مدیترانه ای که مملو از میوه، سیزیجات، ماهی و غذاهای غیرفرآوری شده است، موجب کاهش ریسک حمله قلبی و سکته در افراد مبتلا به بیماری قلبی می شود.
صفحه 9 از 102  اول  قبلی   4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند...

  ضرورت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی/میوه و سبزیجات بخورید در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت ع...

  نکاتی در خصوص تغذیه زنان باردار دکتر ربابه شیخ الاسلام تغذیه دوران بارداری را بسیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌های مفید روی میز کار وقتی گرسنه باشید، نه می‌توانید خوب فکر کنید و نه کارها بدرستی پیش می‌رود.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
چگونه ترشح هورمون رشد را افزایش دهیم؟ برخی از عوامل در افزایش ترشح هورمون رشد موثر‌ند.

حامیان