صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند
دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت روز دختران به اهمیت سلامت جسمانی دختران در دوران نوجوانی پرداخت و توصیه اکید کرد: دختران نوجوان سعی کنند از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اکیدا خودداری کنند. به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از وب دا، بهناز انجذاب، اظهارداشت: سلامت یک جامعه بستگی به خانواده دارد و پایه و اساس سلامت خانوده بستگی به سلامت زن در جامعه دارد.
به گزارش لقمه،بهناز انجذاب اظهار داشت:به بهداشت دوران بلوغ دختران نوجوان اظهار داشت: در دوران بلوغ تغییراتی در سیستم بدن دختران بو جود می آید که توانایی تولید به مثل نیز در دختران کشف می شود؛ سپس تغییراتی شامل صفات ثانویه در فرد بوجود می آید.
وی با بیان این مطلب که تغییرات در دوران بلوغ حدود 5/4 سال طول می کشد، افزود: علاوه بر تغییرات جسمانی، تغییراتی نیز در روح و روان فرد نیز اتفاق می افتد که دختر از کودکی به یک فرد بزرگسال تبدیل شود.
انجذاب با تاکید بر سلامت جسمی و تغذیه دختران خاطر نشان ساخت: دوران بلوغ بعد از دوران جنینی یکی از زمان هایی است که بیشترین سرعت رشد را در طول عمر یک شخص دارد.
دکترای تخصصی بهداشت باروری در یزد ضمن تاکید به مصرف روزانه5 وعده میوه، شیر و لبنیات و همچنین انجام فعالیت های جسمانی و تحرک در دختران نوجوان گفت: این مهم منجر به پیشگیری از بروز پوکی استخوان در سنین بزرگسالی می شود.
این دکترای تخصصی بهداشت باروری خاطرنشان ساخت: در دوران بلوغ قد دختران بلند شده، وزن افزایش یافته، توده چربی و عضلات افزایش می یابد و از طرف دیگر حجم خون در گردش نیز افزایش می یابد به همین دلیل نیازهای تغذیه ای در این دوران از اهمیت خاصی برخوردار هستند.
وی ادامه داد: در صورتی که دختری در دوران بلوغ نیازهای تغذیه ای اش تامین نگردد در سنین بزرگسالی با مشکلات عدیده ای روبه رو خواهد شد.
این دکترای تخصصی بهداشت باروری عنوان داشت: یکی دیگر از نیازهای دوران بلوغ دختران نیاز بدن به دریافت کالری است که یک دخترنوجوان باید روزانه 2200 کیلو کالری دریافت کند که این نیاز به کالری باید از مواد غذایی سالم و کامل مثل حبوبات، غلات و به مقدار کمی چربی تامین شود.
وی توصیه کرد: دختران نوجوان سعی کنند از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اکیدا خودداری کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن اشاره به نیاز دختران به دریافت آهن گفت: به دلیل افزایش حجم خون و افزایش حجم عضلات بدن و افزایش اکسیژن رسانی به عضلات در این دوران نیاز به تامین آهن مورد نیاز بدن احساس می شود و
از طرفی با آغاز پدیده قاعدگی و از دست دادن مقدار خون از بدن نیاز به مصرف ترکیبات آهن ضرورت پیدا می کند.
وی با اشاره به کم خونی فقرآهن در این دوران به عنوان یکی از مشکلات شایع در دختران توصیه کرد: مصرف مواد غذایی غنی از آهن مثل، گوشت قرمز، تخم مرغ، و سبزی جات برگ سبز باید در رژیم غذاییشان استفاده شود و حتی از مصرف مکمل فرآورده های آهن نیزاستفاده کنند. چرا که کم خونی فقرآهن منجر به ضعف، بی حالی خستگی زودرس در فرد شده و در نهایت بر روی یادگیری و تحصیلات فرد تاثیرات سوء خواهدداشت.
این دکترای تخصصی بهداشت باروری در ادامه با اشاره به نیاز به کلسیم در این دوران تصریح کرد: به دلیل افزایش قد و تشکیل شدن 50 درصدی توده استخوانی بدن در این دوران توصیه می شود مصرف شیر و لبنیات به شکل مرتب و روزانه مصرف گردد .
وی با بیان این مطلب که بهترین سن برای پیشگیری از بروز پوکی استخوان نوجوانی وجوانی است گفت: اگر نوجوان در دوران بلوغ از توده استخوانی خوبی برخوردار باشد در سنین بزرگسالی نیز از پوکی استخوان پیشگیری می شود.
وی همچنین به مصرف روزانه5 وعده میوه، شیر و لبنیات و همچنین انجام فعالیت های جسمانی و تحرک در دختران نوجوان تاکید و تصریح کرد: مادران می توانند دختر خود را هنگام تهیه، خرید و حتی آماده سازی میوه و سبزی جات در آشپزخانه نحوه تغذیه صحیح را به فرزند خود آموزش دهند.
انجذاب با تاکید بر سلامت دختران در دوران نوجوانی گفت: بسیاری از مشکلات دوران میانسالی همچون؛ چاقی، فشارخون بالا، دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و پوکی استخوان رامی توان از دوران نوجوانی پیشگیری نمود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد در ادامه با تاکید بر انجام فعالیت ورزشی دختران نوجوان یادآورشد: پیاه روی، راهپیمایی های خانوادگی ، دوچرخه سواری و شرکت در کلاس های ورزشی بهترین ورزش برای دختران می باشد تا بتوانند بهبودی سلامت و تناسب اندام خود را بدست آورند.
وی همچنین به تشویق خانواده به فرزندان جهت انجام فعالیت های ورزشی تاکید کرد و افزود: خانواده با دادن پاداش های مناسب به فرزندان عادت ورزش کردن را در آنها نهادینه کنند.
انجذاب افزایش اعتماد به نفس، تقویت روحیه و افزایش سلامت اجتماعی را از دیگر فواید ورزش در دختران نوجوان برشمرد.
س.س
نقل از :آریا
کد:
1700
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲ مهر
بازدید:
6877
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
2
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3
رعایت نکات تغذیهای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4
رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
6
توصیههای غذایی در مسافرت
۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
7
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
8
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
9
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مصرف خودسرانه مکمل ویتامین D3 مسمومیتزا است
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...
کیک ها خوشمزه هستند ولی ...
کیک ها از جمله شیرینی های اشتها برانگیزی هستند ک...
تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید
پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا بالون معده در درمان چاقی موثر است؟
یک فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد با تاکید بر اینکه:« گذاشتن بالون یک روش موقتی برای کاهش وزن است.» خاطرنشان کرد:« تمامی تبلیغات در مورد بالون معده به عنوان یک روش آسان برای درمان چاقی گمراه کننده هستند.»
فواید طبی فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟
صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
جوشاندن آب معدنی ممنوع!
کارشناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" میشود که سرطانزا است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است