مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است


یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 می‌تواند مسمومیت و خطرات جدی در پی داشته باشد و افراد باید از مصرف خودسرانه کپسول یا آمپول‌های این ویتامین بپرهیزند.

به گزارش لقمه، سید ضیاءالدین مظهری اظهار داشت: کمبود ویتامین D3 (دی‌تریول) یکی از مشکلات شایعی است که در افراد مراجعه‌کننده مشاهده می‌شود. معمولاً پیش‌ماده این ویتامین در منابع حیوانی مانند دل، قلوه،‌جگر و تخم‌مرغ موجود است ولی برای تبدیل این مواد به ویتامین D3 باید اشعه فرابنفش آفتاب به پوست بتابد تا این ویتامین تولید شود.

وی با اشاره به اینکه این ویتامین در جذب کلسیم اهمیت دارد اضافه کرد: همچنین امروزه ما ویتامین D3 را به عنوان عامل ضد سرطان می‌شناسیم و حتی اگر مقدار این ویتامین خیلی در بدن کاهش یابد ممکن است به سردردهایی منجر شود که شبیه میگرن است در حالی که میگرن نیست و به درمان‌های معمولی جواب نمی‌دهد مگر کمبود ویتامین D3 برطرف شود.

رئیس انجمن تغذیه گفت: ویتامین D3 ضمن اینکه می‌تواند زمینه‌ساز نرمی استخوان و پوکی استخوان شود، به دلیل اینکه جزو ویتامین‌های محلول در چربی است استفاده نابجا و بیش از اندازه آن نیز می‌تواند مسمومیت و خطرات بسیار جدی برای فرد داشته باشد.

مظهری به افراد توصیه کرد تا از مصرف خودسرانه کپسول‌ها یا آمپول‌های ویتامین D3 بپرهیزند و حتماً با تجویز متخصصان تغذیه این مکمل ها را مصرف کنند.

 


نقل از :فارس

کد: 2508 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ آذر بازدید: 7590 ساعت: 4:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع د...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مُسکن هایی که بلای جان می شوند! این قرص‌ها قرار است دوست شما باشند، همدم‌هایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث می‌شوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكته‌ها را در مورد مسكن‌ها بدانید.
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی پایگاه خبری لقمه: طبق یک تحقیق جدید، رژیم غذایی غنی از چربی و دارای مقادیر پایین کربوهیدرات که معمولاً مناسب ورزشکاران بدنسازی است، در درمان بیماری شیزوفرنی موثر است.
سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش می‌یابد.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟