چای موجب تغییرات ژنتیکی مرتبط با سرطان در زنان می شود؟


پایگاه خبری لقمه: چای موجب تغییرات ژنتیکی مرتبط با سرطان در زنان می شود اما هنوز در مورد خوب یا بد بودن این مسئله مطمئن نیستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طبق نتایج جدید محققان، چای تاثیر به مراتب بیشتر از آبرسانی به بدن دارد. طبق یافته های اخیر، چای قادر به تغییر نحوه تجلی برخی ژن ها در زنان می شود، فرایندی که به «وراژنتیک» معروف است.

 

به نظر می رسد چای بر ژن های مرتبط با خطر سرطان تاثیر می گذارد اما هنوز مشخص نیست که ایا نوشیدن چای بیشتر تاثیر منفی یا مثبت بر این ژن های مرتبط با سرطان دارد.

 

در این مطالعه، همچنین مشخص شد چای موجب تغییرات وراژنتیک در برخی ژن های مرتبط با متابولیسم استروژن می شود. این تغییر در ژن ها فقط در زنان یافت شده است. محققان همچنان در حال بررسی تاثیر این تغییرات بر سلامت هستند.

 

با این حال، اکثر مطالعات قبلی ارتباط بین نوشیدن چای و کاهش ریسک ابتلا به شماری از سرطان ها نظیر روده، سینه، تخمدان، پروستات و ریه را نشان می دهند.

 

همچنین تحقیق قبلی نشان داده است که اجزای موجود در چای موسوم به «کاتچین» چای منجر به تغییرات وراژنتیک در سلول های سرطانی در محیط طبیعی و در محیط آزمایشگاه شد. این یافته می تواند بیانگر این مطلب باشد که برخی تاثیرات سلامت چای ناشی از تغییرات وراژنتیک آن است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10558 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 141 ساعت: 8:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
2 تسکین مفاصل با این گیاهان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
3 خانم ها این گیاه دارویی شگفت انگیز را مصرف کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 چگونه 9 کیلو در دو هفته کم کنیم؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
5 متهمان اصلی بحران در منابع آبی ایران؛ تغییر اقلیم یا سد سازی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
6 تغییرات وزارت بهداشت در دولت دوازدهم ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
7 تغییرات اقلیمی و مهاجرت به شهرها از چالش های دامپروری کشور است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
8 پیشگیری از خشکی پوست با این مواد غذایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
9 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
10 در فصل بهار چه تغییراتی در تغذیه افراد رخ می‌دهد؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

  پیتزای سالم را در خانه تهیه کنید برلیانت بزرگمهر در گفت‌وگویی اظهار داشت: پیتزا به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.
آیا با خوردن لواشک و آلوچه لاغر می شویم؟ قره قروت، آلوچه و لواشک از محبوب ترین تنقلات به شمار می روند. این خوراکی ها مانند بسیاری از مواد غذایی هم فوایدی دارند و هم مضراتی.
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.