به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وب امدی نوشت: افرادی به عنوان چاق سالم در نظر گرفته میشوند که مشکلات متابولیک معمولا مرتبط با چاقی، مانند کلسترول بالا، کنترل قند خون ضعیف، بیماری دیابت یا فشار خون بالا را دارا نیستند اما این مساله مشخص نبوده است که آیا آنها در معرض خطر افزایش یافته برای مشکلات سلامت دیگر، مانند نارسایی قلبی یا سکته مغزی قرار دارند یا خیر.
در این مطالعه، پژوهشگران به تجزیه و تحلیل سوابق سلامت ۳.۵ میلیون نفر مربوط به بازه زمانی ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۵ که ۱۸ ساله یا بزرگتر بودند، اقدام کردند که در ابتدا به بیماری قلبی مبتلا نبودند.
در مقایسه با افرادی با وزن عادی و بدون مشکلات متابولیک، افراد چاق سالم با ۵۰ درصد خطر بالاتر ابتلا به بیماری قلبی، هفت درصد خطر بالاتر سکته مغزی، خطر دو برابری نارسایی قلبی و خطر بیشتر ابتلا به بیماری عروق محیطی مواجه بودند.
همچنین، پژوهشگران دریافتند که خطر بیماری قلبی در افراد چاق مبتلا به تعدادی از مشکلات متابولیک افزایش یافته است. به عنوان مثال، در مقایسه با افرادی دارای وزن عادی و بدون ناهنجاری های متابولیک، خطر بیماری عروق کرونر قلب در افراد چاق دارای سه ناهنجاری متابولیک تقریبا سه برابر و خطر نارسایی قلبی تقریبا چهار برابر بود. احتمال ابتلا به بیماری عروق محیطی نیز بیش از دو برابر و خطر سکته مغزی ۵۸ درصد بالاتر بود.
به گفته پژوهشگران بریتانیایی، افراد چاق سالم نسبت به افرادی با وزن عادی و بدون مشکلات متابولیکی در معرض خطر بالاتر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب، بیماری عروق مغزی و نارسایی قلبی قرار دارند. در همین راستا، اولویت متخصصان سلامت بدون در نظر گرفتن وجود یا عدم وجود ناهنجاریهای متابولیک باید ترویج و تسهیل کاهش وزن در میان افراد چاق باشد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :عصر ایران