چاق‌های سالم و بیماری‌های جدی!


پایگاه خبری لقمه: نتایج مطالعه جدید پژوهشگران بریتانیایی نشان داده است، افرادی که به نام «چاق سالم» شناخته می‌شوند نیز به طور کامل از مواجهه با بیماری‌های جدی در امان نیستند. این افراد در مقایسه با آنهایی که وزن عادی دارند، همچنان در معرض خطر بالاتر ابتلا به بیماری قلبی قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وب ام‌دی نوشت: افرادی به عنوان چاق سالم در نظر گرفته می‌شوند که مشکلات متابولیک معمولا مرتبط با چاقی، مانند کلسترول بالا، کنترل قند خون ضعیف، بیماری دیابت یا فشار خون بالا را دارا نیستند اما این مساله مشخص نبوده است که آیا آنها در معرض خطر افزایش یافته برای مشکلات سلامت دیگر، مانند نارسایی قلبی یا سکته مغزی قرار دارند یا خیر.

 

در این مطالعه، پژوهشگران به تجزیه و تحلیل سوابق سلامت ۳.۵ میلیون نفر مربوط به بازه زمانی ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۵ که ۱۸ ساله یا بزرگ‌تر بودند، اقدام کردند که در ابتدا به بیماری قلبی مبتلا نبودند.

 

در مقایسه با افرادی با وزن عادی و بدون مشکلات متابولیک، افراد چاق سالم با ۵۰ درصد خطر بالاتر ابتلا به بیماری قلبی، هفت درصد خطر بالاتر سکته مغزی، خطر دو برابری نارسایی قلبی و خطر بیشتر ابتلا به بیماری عروق محیطی مواجه بودند.

 

همچنین، پژوهشگران دریافتند که خطر بیماری قلبی در افراد چاق مبتلا به تعدادی از مشکلات متابولیک افزایش یافته است. به عنوان مثال، در مقایسه با افرادی دارای وزن عادی و بدون ناهنجاری های متابولیک، خطر بیماری عروق کرونر قلب در افراد چاق دارای سه ناهنجاری متابولیک تقریبا سه برابر و خطر نارسایی قلبی تقریبا چهار برابر بود. احتمال ابتلا به بیماری عروق محیطی نیز بیش از دو برابر و خطر سکته مغزی ۵۸ درصد بالاتر بود.

 

به گفته پژوهشگران بریتانیایی، افراد چاق سالم نسبت به افرادی با وزن عادی و بدون مشکلات متابولیکی در معرض خطر بالاتر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب، بیماری عروق مغزی و نارسایی قلبی قرار دارند. در همین راستا، اولویت متخصصان سلامت بدون در نظر گرفتن وجود یا عدم وجود ناهنجاری‌های متابولیک باید ترویج و تسهیل کاهش وزن در میان افراد چاق باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصر ایران

کد: 10646 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد بازدید: 1618 ساعت: 2:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
2 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
3 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
4 کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
6 آیا جراحی کاهش وزن باعث افزایش طول عمر می شود؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
7 چه میزان کاهش وزن در ماه ضرر ندارد؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
8 کدام چاقی نیاز به جراحی دارد؟/ درمان‌های نامتعارف چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
9 توضیحاتی درباره پیشگیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
10 چگونه در دوران شیردهی دچار چاقی نشویم؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
11 کم کاری تیروئید چگونه سبب چاقی و اضافه وزن می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا حقایق چربی سوزی را می‌دانید!؟ ما در این مطلب می خواهیم برخی حقایق کاهش وزن، از نحوه سوختن چربی‌ها در بدن و تولید انرژی گرفته تا راهکارهای صحیح این سوخت چربی را با شما در میان بگذاریم.
راههای لاغر شدن بدون رژیم شاید شنیدن نام رژیم شما را هم عصبی کند.گرسنگی و غذا نخوردن و ضعف را به یادتان بیاورد.باید بدانید با اندکی تغییر در برنامه غذایی روزانه خود میتوانید از شر چربی های لعنتی نجات پیدا کنید.بدون اینکه گرسنگی بکشید.
صبحانه را با هم بخورید بسیاری از آداب و عادات زندگی در خانواده شكل می‌گیرد. بسیاری از آداب و عادت شكل گرفته در خانواده تعیین‌كننده میزان سلامت​ و شادابی یا بیماری و افسردگی افراد است. بسیاری از شاخصه‌های سلامت​ یا نشانه‌های بیماری زودگذرند و بسیاری دیرپا و مزمن.
چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.