چاق‌های سالم و بیماری‌های جدی!


پایگاه خبری لقمه: نتایج مطالعه جدید پژوهشگران بریتانیایی نشان داده است، افرادی که به نام «چاق سالم» شناخته می‌شوند نیز به طور کامل از مواجهه با بیماری‌های جدی در امان نیستند. این افراد در مقایسه با آنهایی که وزن عادی دارند، همچنان در معرض خطر بالاتر ابتلا به بیماری قلبی قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وب ام‌دی نوشت: افرادی به عنوان چاق سالم در نظر گرفته می‌شوند که مشکلات متابولیک معمولا مرتبط با چاقی، مانند کلسترول بالا، کنترل قند خون ضعیف، بیماری دیابت یا فشار خون بالا را دارا نیستند اما این مساله مشخص نبوده است که آیا آنها در معرض خطر افزایش یافته برای مشکلات سلامت دیگر، مانند نارسایی قلبی یا سکته مغزی قرار دارند یا خیر.

 

در این مطالعه، پژوهشگران به تجزیه و تحلیل سوابق سلامت ۳.۵ میلیون نفر مربوط به بازه زمانی ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۵ که ۱۸ ساله یا بزرگ‌تر بودند، اقدام کردند که در ابتدا به بیماری قلبی مبتلا نبودند.

 

در مقایسه با افرادی با وزن عادی و بدون مشکلات متابولیک، افراد چاق سالم با ۵۰ درصد خطر بالاتر ابتلا به بیماری قلبی، هفت درصد خطر بالاتر سکته مغزی، خطر دو برابری نارسایی قلبی و خطر بیشتر ابتلا به بیماری عروق محیطی مواجه بودند.

 

همچنین، پژوهشگران دریافتند که خطر بیماری قلبی در افراد چاق مبتلا به تعدادی از مشکلات متابولیک افزایش یافته است. به عنوان مثال، در مقایسه با افرادی دارای وزن عادی و بدون ناهنجاری های متابولیک، خطر بیماری عروق کرونر قلب در افراد چاق دارای سه ناهنجاری متابولیک تقریبا سه برابر و خطر نارسایی قلبی تقریبا چهار برابر بود. احتمال ابتلا به بیماری عروق محیطی نیز بیش از دو برابر و خطر سکته مغزی ۵۸ درصد بالاتر بود.

 

به گفته پژوهشگران بریتانیایی، افراد چاق سالم نسبت به افرادی با وزن عادی و بدون مشکلات متابولیکی در معرض خطر بالاتر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب، بیماری عروق مغزی و نارسایی قلبی قرار دارند. در همین راستا، اولویت متخصصان سلامت بدون در نظر گرفتن وجود یا عدم وجود ناهنجاری‌های متابولیک باید ترویج و تسهیل کاهش وزن در میان افراد چاق باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصر ایران

کد: 10646 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد بازدید: 1839 ساعت: 2:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنایی و مستحکم میان آنها زده شد.
وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.