تهیه کیک شکلاتیِ فوری و کم کالری


پایگاه خبری لقمه: در این مطلب طرز تهیه کیکی شکلاتی را به شما آموزش می دهیم که هم سریع آماده می شود و هم نسبت به کیک های دیگر از کالری کمتری برخوردار است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در این مطلب طرز تهیه کیکی شکلاتی را به شما آموزش می دهیم که هم سریع آماده می شود و هم نسبت به کیک های دیگر از کالری کمتری برخوردار است.

طرز تهیه کیک شکلاتی فوری ( کم کالری )

مواد لازم: 

 

پودر کاکائو یک چهارم لیوان

کره 60 گرم

گردو خرد شده یک چهارم لیوان

شکر 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد

آرد یک لیوان

بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

شکلات آب کرده و تلخ مقداری

عسل مقداری

 

طرز تهیه :

 

1-ابتدا پودر کاکائو ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 2 بار الک کنید تا خوب هواخورده و سبک شوند.

 

2-در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و خوب بزنید تا کف کند سپس شکر و کره آب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و در آخر مخلوط آرد و کاکائو را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

 

3-پس از اینکه مایه کیک یکدست شد گردوهای خرد شده را اضافه کنید ، قالب را با کره چرب کنید و مایه کیک شکلاتی را در قالب بریزید و داخل فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید.

 

4-مقداری شکلات تخته ای تلخ را آب کرده و با عسل مخلوط کنید و بعد از آنکه کیک کمی خنک شد روی کیک بریزید.

 

نکات:

 

1- در صورت تمایل به جای شکر از 3عدد قرص ساخارین استفاده کنید.

 

2- میتوانید داخل کیک هم به جای شکر عسل بریزید.

 

3- در صورت تمایل از مقداری خامه کم چرب هم برای تزیین کیک استفاده کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سوران

کد: 10880 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند بازدید: 1446 ساعت: 1:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
3 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
6 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
9 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
10 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشه‌ای صادرمی‌شود پایگاه خبری لقمه: خوشه‌های صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، به‌تازگی راه خود را به دامغان و شاخص‌ترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.
مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.