زنبورداران مراتع حوزه سد لار ساماندهی شدند


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره امور مراتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: امسال با صدور مجوز به تعداد ۱۰۰مورد و برای ۲۳۷۰۰ کلنی زنبور عسل، زنبورداران مراتع حوزه سد لار ساماندهی شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از  اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران پیمان شفیعی با بیان اینکه امسال با صدور مجوز به تعداد ۱۰۰ مورد و برای ۲۳۷۰۰ کلنی زنبور عسل، زنبورداران مراتع حوزه سد لار ساماندهی شدند، افزود: با هدف پرورش زنبور و تولید عسل و به منظور بهره برداری بهینه و اصولی از ظرفیت‌های عرصه‌های مرتعی لار این ساماندهی انجام شد که این اقدام خود عامل بازدارنده‌ای در جلوگیری از تخریب مراتع و حفظ تنوع زیستی به شمار می‌رود.

 
وی اظهار داشت: برای ساماندهی زنبورداران در مراتع لار، کارشناسانی از این اداره کل و جهادکشاورزی استان تهران از کل این مراتع بازدید به عمل آوردند و هر سامان عرفی را بر اساس وضعیت پوشش گیاهی، تراکم گیاهان گلدار و شهددار، وضعیت منابع آب، راه‌های دسترسی و ... برای استقرار کلنی‌ها مکان یابی و جانمایی کردند.
 
براساس این گزارش، وسعت مراتع حوزه سد لار بیش از ۷۳ هزار هکتار است که با توجه به تنوع گیاهی و شرایط اقلیمی، این منطقه قطب مهمی برای پرورش زنبور و تولید عسل به شمار می‌آید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11110 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 2518 ساعت: 11:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
2 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
3 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
4 ضرورت تبدیل استاندارد تشویقی به اجباری ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
5 برند ترکیه روی عسل آذربایجان غربی/صادرات ۲۶۰ تن عسل ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
6 بیراهه رفتن واردات ملکه زنبور عسل زنبورداران را بی خانمان کرد ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ آذر
7 هجوم عسل‌های غیر استاندارد در بازار ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد
8 بازار صادرات عسل ایرانی از دست رفت ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
9 افت شدید تولید عسل به دلیل خشک شدن شهد گل‌ها ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور
10 کاهش تولید عسل به دلیل شرایط نامساعد جوی ۱۳۹۲ جمعه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی تصفیه کننده خون سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...

  9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن ...

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
بهترین روش تشخیص زعفران اصل اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
میگرن و رابطه آن با چاقی/ رژیم لاغری میگرن مطالعات جدید پزشکان نشان می‌دهد که بین عارضه چاقی و ابتلا به سردردهای مکرر میگرنی ارتباط وجود دارد.