افت شدید تولید عسل به دلیل خشک شدن شهد گل‌ها


مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران از افت شدید تولید عسل به 20 هزار تن در سال جاری خبر داد و گفت: به دلیل شرایط نامناسب اقلیمی و وجود ریزگردها منابع شهدی خشک شده‌اند و میانگین برداشت عسل از 10 کیلوگرم در هر کندو به سه کیلوگرم کاهش یافته است.

به گزارش لقمه، عفت رییسی سرحدی اظهارکرد: برداشت اول از زنبورستان‌های کشور به پایان رسید و بر اساس آمارهای جمع‌آروی شده 15 هزار تن عسل تولید شده است که هزینه‌های تولید زنبورداران به مراتب افزایش خواهد یافت.

وی افزود: سرانه مصرف عسل در کشور 600 گرم است که با توجه به موجودی عسل تولیدی سال‌های گذشته نگرانی بابت تامین نیاز داخلی کشور نیست اما جایگاه صنعت زنبورداری باید همانند کشورهای پیشرفته تغییر کند چراکه این صنعت یکی از عوامل اصلی در افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی و باغی است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران تاکید کرد: تاکنون شرایط سختی برای زنبورداران وجود داشته چراکه به دلیل کاهش بارش برف در سال گذشته، گرمای شدید از ابتدای سال تاکنون و وجود ریزگردها منابع شهدی خشک شده‌اند و میزان برداشت از زنبورستان‌ها به شدت کاهش یافته است.

به گفته رییسی سال گذشته بیش از 53 هزار تن عسل از حدود پنج میلیون و 400 هزار کندو برداشت شد که میانگین برداشت از هر کندو 10 کیلوگرم بود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5185 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور بازدید: 3337 ساعت: 9:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
4 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
7 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
8 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
9 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
11 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

  اختلال بی‌اشتهایی عصبی چیست؟ یک روانپزشک با بیان دلایل اختلال بی‌اشتهایی عصبی،‌...

  بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علامتی برای شناسایی پوکی استخوان یکی از محققین بر‌تر جشنواره رازی، اعلام کرد: در مطالعاتی که انجام شده به این موضوع دست یافتیم که سرعت از دست دادن تراکم استخوان افرادی که احساس خشکی دهان دارند بیشتر از کسانی است که با این مشکل مواجه نیستند.
جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.
چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.
این سبزیجات را در یخچال نگه ندارید نگهداری مواد غذایی در یخچال برای تمام فصول یک عادت خانه داران است اما این کار می تواندبرای برخی از سبزیجات مضر باشد.