کاهش ۴۰۰ تومانی قمیت مرغ


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی از کاهش ۴۰۰ تومانی قیمت مرغ نسبت به هفته گذشته خبر داد و گفت: قیمت مرغ در مراکز خرده فروشی به ۸۱۰۰ تومان رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهدی یوسف خانی در گفتگویی از کاهش ۴۰۰ تومانی قیمت هرکیلوگرم مرغ نسبت به هفته گذشته خبر داد و گفت: قیمت هرکیلوگرم مرغ در مراکز خرده فروشی به ۸۱۰۰ تومان رسیده است.

 
وی نرخ هرکیلوگمر مرغ زنده را ۵۲۰۰ تومان اعلام کرد و اظهارداشت: قیمت هرکیلوگرم مرغ آماده طبخ در عمده فروشی درب کشتارگاه ۷۲۰۰ تومان، تحویل درب واحدهای صنفی  ۷۳۵۰ تومان و در مراکز خرده فروشی ۸۱۰۰ تومان است.
 
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی قیمت هرکیلوگرم ران مرغ باکمر را ۷۱۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: قیمت هرکیلوگرم  ران مرغ بی کمر۸۱۰۰ تومان، سینه با کتف ۱۴۰۰۰ تومان، سینه بدون کتف ۱۵۰۰۰ تومان و فیله مرغ ۱۷۰۰۰ تومان است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11831 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور بازدید: 2114 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا گوشت کبابی خطرناک است؟ بهترین روش برای پختن گوشت در وهله اول بخارپزکردن، ...

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت