به گزارش پایگاه خبری لقمه ، متخصصان سلامت در آخرین مطالعه خود در مورد ارتباط مصرف وعده صبحانه با تقویت سلامت قلب دریافتند: افرادی که صبحانه مصرف میکنند و خوراکی مناسب برای قلب را در این وعده غذایی می گنجانند کمتر دچار گرفتگی عروق قلبی میشوند.
به گفته آنها مصرف صبحانه از تشکیل پلاکها در عروق قلب جلوگیری میکند. پلاکها مواد زائد چربی، کلسیم و دیگر موادی هستند که در رگها شکل گرفته و با وجود آنها عروق، دچار گرفتگی و عارضه تصلب شرایین (سختی سرخرگها) میشوند.
هر چند در این مطالعه تایید نشده است که خودداری از مصرف صبحانه به طور مستقیم به عروق آسیب می زند.
به گفته متخصصان آمریکایی صبحانه نخوردن مستقیما موجب تشکیل پلاک در عروق قلب نمیشود اما دلایلی وجود دارد که به موجب آنها کنار گذاشتن وعده صبحانه به خطر تصلب شرایین کمک میکند.
به گزارش هلث دی نیوز، متخصصان معتقدند افرادی که صبحانه مصرف میکنند سالمتر هستند. به طور کلی آنان مقادیر بیشتری میوه و سبزی مصرف میکنند. همچنین این افراد کمتر دچار چاقی، فشار خون بالا، دیابت یا کلسترول ناسالم میشوند.
نقل از :ایسنا