طرز تهیه ماهی گریل شده با طعمی متفاوت


پایگاه خبری لقمه: مزه دار کردن ماهی و گرفتن بوی آن یکی از نکات مهم برای درست کردن ماهی است امروز روشی متفاوت برای طعم دار کردن آن را آموزش می دهیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مزه‌دار کردن ماهی به این شیوه از قبل، باعث میشه که خیلی خوشمزه و ترد بشه.

 
طرز تهیه  ماهی گریل شده

مواد لازم: 
 
    روغن زیتون  ۱/۴ پیمانه
    آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
    آویشن ۳ شاخه
    سیر ۳ حبه
    فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
    فیله ماهی ۴ تکه
    نمک به میزان لازم
    تره به دلخواه
    لیمو به دلخواه
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه ماهی گریل شده:
 
سیرها رو پوست بگیرید و له کنید. می‌تونید به جای آویشن از اورگانو استفاده کنید.
از ۴ تکه فیله ماهی هر کدام به وزن ۱۷۰ گرم استفاده کنید. 
از ماهی‌هایی با گوشت سفت و سفید مثل قزل‌آلا استفاده کنید. پوست ماهی رو جدا نکنید.
 در صورت استفاده از تره، اون رو خرد کنید.
 
طرز تهیه: 
 
1. در کاسه کم عمق بزرگی، روغن زیتون، آبلیمو، برگ‌های آویشن (یا اورگانو)، سیر و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید.
 
2. تکه‌های ماهی رو اضافه کنید و ترکیب رو روی ماهی‌ها بمالید. روی ظرف رو بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید.
 
3. ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تکه‌های ماهی رو از ترکیب مواد مزه‌دار کننده خارج کنید و اون ها رو تکان بدید تا مواد اضافی روی اون‌ها نمونه. می‌تونید ماهی رو روی دستگاه گریل هم بپزید.
 
4. تکه‌های ماهی رو از سمت پوست در ماهیتابه بذارید، به اون‌ها کمی نمک بزنید. اون‌ها رو تا پوست ماهی ترد و قهوه‌ای بشه بپزید، بعد بچرخونید و برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه دیگه تا ماهی مغزپخت و قهوه‌ای بشه، بپزید.
 

5.در صورت تمایل، ماهی رو به همراه تره و برش های لیمو سرو کنید. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخستر


نقل از :آشپزباشی

کد: 12036 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 4015 ساعت: 3:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
3 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
7 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
8 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
9 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
10 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
11 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  بهترین راه برای کاهش چربی شکم کدام است؟ مصرف کالری بالا و کاهش فعالیت بدنی سبب چاقی و افزا...

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید! خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج می‌برند، می‌دانند که برای کاهش وزن می‌بایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمی‌دانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.