طرز تهیه ماهی گریل شده با طعمی متفاوت


پایگاه خبری لقمه: مزه دار کردن ماهی و گرفتن بوی آن یکی از نکات مهم برای درست کردن ماهی است امروز روشی متفاوت برای طعم دار کردن آن را آموزش می دهیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مزه‌دار کردن ماهی به این شیوه از قبل، باعث میشه که خیلی خوشمزه و ترد بشه.

 
طرز تهیه  ماهی گریل شده

مواد لازم: 
 
    روغن زیتون  ۱/۴ پیمانه
    آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
    آویشن ۳ شاخه
    سیر ۳ حبه
    فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
    فیله ماهی ۴ تکه
    نمک به میزان لازم
    تره به دلخواه
    لیمو به دلخواه
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه ماهی گریل شده:
 
سیرها رو پوست بگیرید و له کنید. می‌تونید به جای آویشن از اورگانو استفاده کنید.
از ۴ تکه فیله ماهی هر کدام به وزن ۱۷۰ گرم استفاده کنید. 
از ماهی‌هایی با گوشت سفت و سفید مثل قزل‌آلا استفاده کنید. پوست ماهی رو جدا نکنید.
 در صورت استفاده از تره، اون رو خرد کنید.
 
طرز تهیه: 
 
1. در کاسه کم عمق بزرگی، روغن زیتون، آبلیمو، برگ‌های آویشن (یا اورگانو)، سیر و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید.
 
2. تکه‌های ماهی رو اضافه کنید و ترکیب رو روی ماهی‌ها بمالید. روی ظرف رو بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید.
 
3. ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تکه‌های ماهی رو از ترکیب مواد مزه‌دار کننده خارج کنید و اون ها رو تکان بدید تا مواد اضافی روی اون‌ها نمونه. می‌تونید ماهی رو روی دستگاه گریل هم بپزید.
 
4. تکه‌های ماهی رو از سمت پوست در ماهیتابه بذارید، به اون‌ها کمی نمک بزنید. اون‌ها رو تا پوست ماهی ترد و قهوه‌ای بشه بپزید، بعد بچرخونید و برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه دیگه تا ماهی مغزپخت و قهوه‌ای بشه، بپزید.
 

5.در صورت تمایل، ماهی رو به همراه تره و برش های لیمو سرو کنید. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخستر


نقل از :آشپزباشی

کد: 12036 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 3607 ساعت: 3:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
3 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
6 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
9 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
10 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این‌ها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی می‌کنیم که...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
خوراکی‌های عالی برای آب کردن شکم این خوراکی‌ها را بخورید تا خواب بهتری داشته باشید، وزن بیشتری کم کنید، و شکم خود را آب کنید.
دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.