مسمومیت غذایی ۴۵ نفر در استان کرمانشاه طی نیمه نخست امسال


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش مردمی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، از مسمومیت غذایی ۴۵ نفر در استان طی نیمه نخست امسال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، وریا رحیمی امروز دوشنبه در نشست خبری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به هفته پیشگیری از مسمومیت گفت: هرسال از اول آبان مسمویت ها آغاز و تا هفتم آبان ادامه خواهد داشت.

 
وی به نامگذاری ایام هفته پیشگیری از مسمومیت پرداخت و افزود: این ایام به ترتیب، پیشگیری از مسمومیت ناشی از دارو، پیشگیری از مسمومیت کودکان، پیشگیری از مسمومیت ناشی از گازها، پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی و گیاهان سمی، پیشگیری از مسمومیت با سموم دفع آفات و مواد شیمیایی و پیشگیری از مسمومیت سوء مصرف  مواد مخدر نامگذاری شده است.
 
رحیمی به مقایسه آمار مسمومیت های سال قبل اشاره و خاطر نشان کرد: سال گذشته تعداد ۱ هزار و ۱۱۸ نفر به دلیل مصرف داروهای غیر مخدر، ۱ هزار و ۵۳۵ نفر با انواع مواد اعتیاد آور و ۶۶۹ نفر با انواع مواد شیمیایی مسموم شدند.
 
رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش مردمی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: همچنین طی سال ۹۵ تعدا ۱۰۷ نفربه با گاز مونوکسید کربن مسموم شدند.
 
وی تصریح کرد:  همچنین ۴۱۵ مورد گزیدگی که بیشتر با عقرب، مار و تعدادی با زنبور سمی بوده است نیز ثبت شده است.
 
رحیمی خاطر نشان کرد: طی سال گذشته تعداد ۵۴ نفر در اثر مسمومیت جان خود را از دست دادند که ۱۲ نفر خانم و ۴۲ نفر آقا ذکر شده است.
 
وی در ادامه به آمارمسمومیت های ۵ ماهه نخست امسال اشاره کرد و گفت: در این راستا ۸۵۲ نفر مسمومیت دارویی، ۱ هزار و ۴۹ نفر مسمومیت با مواد اعتیاداور، ۴۹۱ نفر با مواد شیمایی، ۴۱۰ نفر گزیدگی داشته ایم.
 
رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش مردمی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  آمار را در برخی موارد بسیار نگران کننده اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه ۶ ماهه دوم با توجه به سرمای هوا بیشترین میزان مسمومیت با گاز منوکسید کربن است باید در این زمینه مردم دقت بیشتری داشته باشند.
 
وی اظهار داشت: همچنین طی سال گذشته تعداد ۱۵۶ مورد مسمومیت غذایی داشتیم و این آمار ۶ ماهه اول امسال حدود ۴۵ مورد بوده است.
 
رحیمی بیشترین آمار مسمومیت در استان را مربوط به مواد اعتیادآور دانست و گفت: این مسمومیت ها در برخی موارد عمدی بوده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12187 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر بازدید: 2576 ساعت: 4:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
7 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
8 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
9 رقابت تلفات الکل و کرونا در یزد ۱۳۹۹ سه شنبه ۵ فروردين
10 زدن این ماسک در هوای آلوده فایده ندارد/ علایم مسمومیت ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
11 ۲۹۳ نفر با مشروبات الکلی مسموم شدند/ ۲۵ مرگ و ۳ مرگ مغزی ۱۳۹۷ يکشنبه ۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

  عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از اجرا...

  چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟ فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
تأثیر تکان‌دهنده سیگنالهای WiFi روی رشد گیاهان پنج دانش آموزان دبیرستانی در دانمارک با انجام یک آزمایش ثابت کردند که سیگنالهای WiFi رشد گیاهان را متوقف می کند.
7 قانون طلایی برای لاغری همه چیز قانون و اصول خود را دارد. لاغری نیز از این امر مستثنی نیست و اصول خودش را دارد.