مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون


لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوامع امروزی با آن دست و پنجه نرم می کنند.

در واقع منظور از کلسترول همان کلسترول بدی است که منجر به بروز بیماری های قلبی و عروقی می شود. در صورتی که می خواهید فشار خون پایین تر، قلبی سالم تر و کلسترول کمتری داشته باشید، این مواد دوست داشتنی قلب و عروق را میل کنید.

۱-بادام برشته شده – به همراه پوست



یک مشت بادام برشته شده حاوی ۹ گرم چربی اشباع نشده است که می تواند کلسترول بد شما را کاهش دهد و به نوع خوب آن بیافزاید. سعی کنید به جای خوردن چیپس و پفک و سایر تنقلات مصنوعی، مقداری بادام را میل کنید تا بتوانید روزانه ۱۰٪ از کلسترول بد خونتان بکاهید. همچنین ویتامین ای موجود در مغز بادام و فلاونوید موجود در پوست آن می تواند از پیشرفت بیماری ها عروقی جلوگیری کند.


2- آووکادو 



بر طبق تحقیقات انجام شده در انستیتو علمی مکزیک، مردان و زنانی که روزانه به مدت یک هفته، یک آووکادو میخورند، ۱۷٪ میزان کلسترول خونشان کاهش می یابد. مصرف آووکادو می تواند علاوه بر کاهش سطح LDL و تری گلیسرید، به افزایش سطح HDL خون کمک کند. تمامی این فواید به خاطر وجود میزان زیاد چربی اشباع نشده در این میوه چرب است. همچنین وجود beta-Sitosterol منجر به کاهش کلسترول خون خواهد شد.


۳- گوجه به صورت تازه، خشک و سس 



نتایج یک تحقیق که بر روی ۳۵۰۰ زن انجام شده است، نشان می دهد خوردن ۷ وعده غذایی از گوجه در هفته می تواند تا ۳۰٪ ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. این موضوع ممکن است به خاطر آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن موجود در گوجه و یا وجود منابع زیادی از ویتامین ث، پتاسیم و فیبر باشد. پخت گوجه برای مدت زمان ۳۰ دقیقه و یا بیشتر می تواند میزان لیکوپن را افزایش دهد. همچنین میزان ۱/۴ فنجان گوجه خشک شده میزان پتاسیم بیشتری از یک موز دارد. این میزان پتاسیم کمک شایانی به کاهش فشار خون شما نیز خواهد کرد.



۴- ماهی تن 




در بین ماهی های حاوی امگا۳، ماهی آبهای آزاد بیشترین میزان را دارد. یک وعده از آن حاوی ۱/۸ گرم از اسید ایکوزاپنتائنوئیک و اسید دکازا هگزانوئیک و از همه مهمتر امگا-۳ می باشد. که آنها می توانند ریسک امراض قلبی و میزان کلسترول بد خون را کاهش دهند و همچنین از تصلب شریان ها جلوگیری کنند.


۵- غلات صبحانه 



بتاگلوکان، فیبر حل شدنی موجود در جو، مانند اسفنج عمل می کند و کلسترول های موجود در صفرا را زندانی میکند و از بین می برد و در نتیجه شما شاهد کاهش میزان LDL در خون خواهید بود. ۱ فنجان غلات صبحانه حاوی جو می تواند ۲ تا ۳ درصد میزان کلسترول را کاهش دهد. 



برگرفته از: Reader’s Digest




کد: 1262 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 6308 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
2 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
5 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
7 تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
8 آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
9 تلاش عاجل سازمان ملل به منظور بازگشایی بنادر اوکراین برای عبور غلات ۱۴۰۱ جمعه ۱۳ خرداد
10 سلاحِ طلاییِ پوتین ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
11 دلایل گرانی غلات و گندم از زبان معاون وزیر/سهم 30 درصدی روسیه و اکراین در تامین غلات جهان ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

  پوست شفاف با خوردنی های طبیعی امروزه افراد بیشتر بجای خوراکی های مفید و موثر برا...

  تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت