مواد اولیه برنج یك كیلوگرم روغن حیوانی چهار قاشق غذاخوری پیاز دو عدد زعفران دمكرده دو قاشق غذاخوری انار ساوه چهار عدد ران مرغ شش عدد روغن مایع چهار قاشق غذاخوری سیر دو حبه رب انار به میزان لازم نمك، فلفل و خلال پسته به میزان لازم طرز تهیه ران مرغها را با یك عدد پیاز، نمك و فلفل میگذاریم تا پخته شود، بعد آنها را همراه با زعفران، سرخ میكنیم. در ظرف دیگری یك عدد پیاز دیگر را رنده ریز كرده، همراه با سیرها آنها را با روغن حیوانی تفت میدهیم و در آخر انار دانه شده را به آن اضافه كرده، یك دقیقه تفت میدهیم و آنها روی مرغ سرخ شده میریزیم تا مرغ طعم سس را بگیرد. برنج را خیس كرده و آن را دم میكنیم. در زمان دم كشیدن روی آن زعفران دم شده میریزیم تا برنج زعفرانی شود. زمان سرو برنج را كشیده، لابهلای آن انار تازه قرار میدهیم و روی آن را با خلال پسته تزیین میكنیم. میتوان در كنار مرغ اناریمان رب انار هم قرار داد تا در زمان سرو از آن برای روی غذا استفاده كرد. همچنین میتوان این غذا را لابهلا هم كشید و با هم سرو كرد. در آخر كار هم روی برنج روغن حیوانی داغ شده میریزیم.بازگشت به صفحه نخست