غذاهای نوروزی/
روش تهیه مرغ پلوی اناری برای مهمانی های نوروز




مواد اولیه

برنج یك كیلوگرم

روغن حیوانی چهار قاشق غذاخوری

پیاز دو عدد

زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوری

انار ساوه چهار عدد

ران مرغ شش عدد

روغن مایع چهار قاشق غذاخوری

سیر دو حبه

رب انار به میزان لازم

نمك، فلفل و خلال پسته به میزان لازم



طرز تهیه

ران مرغ‌ها را با یك عدد پیاز، نمك و فلفل می‌گذاریم تا پخته شود، بعد آنها را همراه با زعفران، سرخ می‌كنیم. در ظرف دیگری یك عدد پیاز دیگر را رنده ریز كرده، همراه با سیرها آنها را با روغن حیوانی تفت می‌دهیم و در آخر انار دانه شده را به آن اضافه كرده، یك دقیقه تفت می‌دهیم و آنها روی مرغ سرخ شده‌ می‌ریزیم تا مرغ طعم سس را بگیرد.

برنج را خیس كرده و آن را دم می‌كنیم. در زمان دم كشیدن روی آن زعفران دم شده می‌ریزیم تا برنج زعفرانی شود. زمان سرو برنج را كشیده، لابه‌لای آن انار تازه قرار می‌دهیم و روی آن را با خلال پسته تزیین می‌كنیم. می‌توان در كنار مرغ اناری‌مان رب انار هم قرار داد تا در زمان سرو از آن برای روی غذا استفاده كرد. همچنین می‌توان این غذا را لابه‌لا هم كشید و با هم سرو كرد.

در آخر كار هم روی برنج روغن حیوانی داغ شده می‌ریزیم.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6169 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ بهمن بازدید: 3939 ساعت: 2:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
2 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
3 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 روش تهیه پلوی مکزیکی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۸ شهريور
5 روش تهیه پلـو ایتالیـایی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد
6 فوت و فن های پختن یک باقالی پلوی خوشمزه ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
7 روش پخت پلو پیـازچه با مـرغ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين
8 روش تهیه‌ی پلو سه رنگ برای مهمانی های عید ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
9 دستور تهیه عـدس ‌پلو قـالبی ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن
10 روش پخت ته‌چـیـن بـه ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درما...

  نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادران 7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادرانمصرف گردو می تواند از بروز سرطان سینه و پوکی استخوان جلوگیری کند. مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که مصرف روزانه گردو بروز و پیشرفت سرطان سینه را به تاخیر می اندازد.
بهترین سوخت و اجاق‌گاز برای سفر بهترین اجاق‌گاز، اجاق‌گازی است که تهیه سوخت آن آسان باشد و در هر شرایط آب و هوایی و هر عرض جغرافیایی کار بکند.
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.