وزیر نیرو خبرداد:
برنامه دولت برای حفظ آب های زیرزمینی جنوب تهران


پایگاه خبری لقمه: وزیر نیرو از تامین آب کشاورزان جنوب تهران توسط پساب تصفیه شده فاضلاب در تصفیه خانه غرب تهران و بستن چاه های آب خام میدان محمدیه تهران به منظور کمک به ذخایر آب زیرزمینی خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، رضا اردکانیان وزیر نیرو صبح روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: در پویش هر هفته «الف-ب» ایران از جمله وعده‌هایمان این بود که امسال به ۱۶۵۰ روستا آبرسانی پایدار کنیم، پایدار به این معنا که به شبکه دائمی وصل باشد.

وی افزود: خوشبختانه با افتتاحی که دیروز در ۷ استان کشور بود، ۴۰۰ روستای ما به شبکه آب سالم و پایدار وصل شدند، هر ۱۶۵۰ روستایی که در برنامه پویش بود، طرح‌هایشان به مدار بهره برداری رسید.

اردکانیان ادامه داد: هفته آینده، هفته پایانی این پویش در سال ۹۹ خواهد بود و ما چند طرح بزرگ را در استان‌های گیلان و مازندران و قزوین و تهران با سرمایه گذاری بیش از ۱۴ هزار میلیارد تومان افتتاح خواهیم کرد. واحد بخار نیروگاه کاسپین با ظرفیت ۱۵۰ مگاوات در استان مازندران، تصفیه خانه آب گیلان و طرح تصفیه خانه فاضلاب غرب تهران از جمله این طرح‌ها است.

وزیر نیرو اظهار کرد: با افتتاح تصفیه خانه غرب تهران، از پساب تصفیه شده فاضلاب برای مصارف مختلف استفاده می‌کنیم و به کشاورزان جنوب تهران می‌دهیم و در عوض به همین میزان چاه‌های آب خام را در میدان محمدیه تهران مسدود می‌کنیم. این کمکی به ذخایر آب زیر زمینی است.

وی افزود: امیدواریم با طرح‌های هفته آینده بیش از ۳۰۰ پروژه با سرمایه گذاری ۸۰ هزار میلیارد تومان در این پویش به نتیجه رسیده باشد و ما سال ۱۴۰۰ را با طرح‌های جدید آغاز کنیم.


 


نقل از :موج

کد: 14257 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند بازدید: 1451 ساعت: 12:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
2 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
3 خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
4 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
7 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
8 ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
9 اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
11 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

  تربچه بخورید تا پوستی صاف و درخشان داشته باشید مصرف منظم سبزیجات علاوه بر سلامتی بدن و نشاط و تند...

  تغذیه‌ی مناسب برای ورزشکاران کوچک با وجود این که بچه‌ها متابولیسم متفاوتی دارند اما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور و نخورهای ورزشی رژیم غذایی و رعایت موادی که در طول روز خورده می‌شود، در همه افراد، بویژه ورزشکاران، از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش تعیین‌کننده‌ای در روند فعالیت ورزشی آنها دارد.
وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان می‌دهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروه‌های سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذی‌ها را نشان می‌دهد.
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.