خواص لوبیا سبز


لقمه: لوبیا سرشار از ویتامین‌های A، B و مواد معدنی آهن، فسفر، کلسیم و پتاسیم.

لوبیا سبز علائم یائسگی را کاهش می‌دهد:
یائسگی، دوره‌ای از زندگی زنان است که با علائم مختلفی همراه است. نتایج یک پژوهش بالینی نشان می‌دهد خانم‌هایی که روزانه میزان زیادی منگنز مصرف می‌کنند کمتر در معرض دل درد قرار می‌گیرند و خلق و خوی‌شان بهتر است. لوبیا سبز منبع فوق‌العاده‌ی منگنز بوده و برای زنان یائسه بسیار مفید است. توصیه می‌کنیم در تهیه‌ی غذاهایتان از این ماده‌ی غذایی استفاده کنید.

لوبیا سبز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد :
لوبیا سبز به طور سخاوتمندانه‌ای حاوی رنگدانه‌ی آنتی اکسیدانی به نام فلاوونوئیدها است. فلاوونوئیدها برای بدن ما بسیار مفیدند. نتایج پژوهش‌هایی که در دانشگاه Deakin استرالیا انجام شده نشان می‌دهد ترکیبات فلاوونوئیدی رشد سلول‌های سرطانی سینه و روده ها را کاهش می‌دهد. یعنی زنده باد لوبیا سبز!

لوبیا سبز دوست مفصل‌های شما :
افزایش یک فنجان لوبیا سبز به سالادهای مورد علاقه‌تان باعث می‌شود که میزان پتاسیم دریافتی‌تان به میزان 19 درصد افزایش پیدا کند. واقعیت این است که بین آرتروز دست‌ها و زانوها و میزان کم پتاسیم خون ارتباط زیادی وجود دارد. 

لوبیا سبز حاوی فیبرهایی است که قلبتان را نجات می‌دهد :
فیبرهای حلّال موجود در لوبیا سبز باعث می‌شود که میزان کلسترول بد خون (LDL) کاهش یابد. علاوه بر این، متخصصان حوزه‌ی تغذیه معتقدند که این فیبرها باعث کاهش التهاب و فشار خون می‌شوند. برای همین قلب را در سلامت نگه می‌دارند. یک فنجان لوبیا سبز 12 درصد نیاز روزانه‌ی ما به فیبرهای غذایی را تأمین می‌کند. باید بگوییم که باقالی 19 درصد نیاز روزانه به فیبرها را تأمین می‌کند .

لوبیا سبز استحکام استخوان‌ها را بالا می‌برد :
نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که لوبیا سبز حاوی سیلیسیوم است که تراکم استخوانی زنان (غیر یائسه) و مردها را افزایش می‌دهد. در واقع لوبیا سبز استحکام استخوان‌ها را بالا می‌برد. نتایج پژوهشی که در موسسه‌ی Rayne Institute انگلستان انجام شد نشان می‌دهد که بدن سیلیسیوم موجود در لوبیا سبز را بهتر از سیلیسیوم موجود در مواد غذایی دیگر جذب می‌کند. در نتیجه این ماده در خدمت نیازهای بدن قرار می‌گیرد به ویژه این که استحکام استخوان‌ها را بالا می‌برد .

لوبیا سبز میزان جذب آهن را بالا می‌برد :
ویتامین C آنتی اکسیدانی بسیار قوی است که به جذب آهن کمک می‌کند و در ساخت کلاژن تأثیر می‌گذارد. یک فنجان لوبیا سبزی که به غذاهایتان اضافه می‌کنید باعث می‌شود 19 درصد از نیاز روزانه‌تان به ویتامین C تأمین شود. زمانی که ویتامین c بدنتان بالا رود آهنی که مصرف می‌کنید بهتر جذب بدنتان می‌شود. به این ترتیب خطر کمبود آهن و کم خونی از شما دور می‌شود.



نقل از :تبیان

کد: 1452 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 3076 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
2 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
3 ‌قیمت جهانی حبوبات و گرانی در ایران ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ بهمن
4 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
5 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
6 واردات ۶۷۰ میلیون دلار لوبیای سویا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
7 قرص جادویی برای کاهش وزن وجود دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
8 منبع سرشار از آهن را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ آذر
9 طرز تهیه پوره لوبیا؛ خوراک لوبیای مکزیکی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
10 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
11 طرز تهیه سوپ مرغ با لوبیا سفید ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر مسواک نزنید نابارور می شوید ! آیا می‌دانستید دلیل ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ...

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  این‌ها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی می‌کنیم که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت