تولید دو داروی مهم در اصفهان/ ‌سکته مغزی هم قابل درمان ‌‌شد


رئیس دانشکده داروسازی اصفهان‌ از تولید داروی ‌‌جلوگیری از ‌سکته مغزی در دانشکده داروسازی اصفهان خبر داد.

به گزارش لقمه، سید ابوالفضل مصطفوی در آخرین مراسم از سیزدهمین همایش علوم دارویی ایران در اصفهان با بیان اینکه ‌میزان صادرات دارویی باید به 500 میلیون تومان سالانه برسد، اظهار کرد: در حال حاضر میزان صادرات دارویی ایران به 120 میلیون تومان می‌رسد که طی 5 سال آینده باید زمینه ارتقا بیشتر صادرات دارویی ایران به دیگر کشورها فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر بیشتر داروهای نوترکیب صادر می‌شود، ادامه داد: هم‌اکنون داروی ایرانی به کشورهای آسیایی، آفریقایی و اروپایی صادر می‌شود.

رئیس دانشکده داروسازی اصفهان تصریح کرد: در این همایش کشورهای آمریکایی، آلمان، دانمارک و مالزی حضور داشتند.

وی به ساخت دارویی برای بیماران آلزایمر و اعصاب و روان و داروی لخته شدن خون برای پیشگیری از سکته مغزی در دانشکده داروسازی اصفهان خبر داد و تصریح کرد: در این سه روز توانستیم به هدف اصلی این همایش که ایجاد هماهنگی و یکدستی بین مسئولان، دانشمندان، مدیران و صنایع علوم دارویی کشور و عرصه بین‌المللی بود، دست یابیم.

مصطفوی در ارتباط با داروهای گیاهی گفت: بر خلاف اعتقاد عامه مردم که این داروها را بدون عارضه و 100 درصد خوب می‌دانند باید اعلام کرد که نه این داروها کامل خوب است و نه داروهای شیمیایی صددرصد بد است.

وی با اظهار اینکه اگر عوارض داروهای شیمیایی را بیش از داروهای گیاهی می‌دانند به دلیل این است که عارضه‌های داروهای شیمیایی شناخته شد اما هنوز تحقیقاتی علمی در ارتباط با عوارض داروهای گیاهی صورت نگرفته و تاکید کرد: در حال حاضر سه داروی شیمیایی پر عارضه که به عنوان مضرترین داروهای شیمیایی می‌شناسند مثل دیبوکسین که برای بیماران قلبی استفاده می‌شود، ماده مؤثره آن از گیاه خالص است.

رئیس دانشکده داروسازی اصفهان گفت: در این همایش سه روزه مقرر شد که در تمام دانشکده‌های داروسازی کشور، ساخت و تولید داروهای سنتی جای بگیرد که در دستور کار این دانشکده نیز قرار گرفته و به دنبال مجوز آن هستیم.

وی تاکید کرد: بیشتر واردات دارویی کشور از هند، آلمان و چین است.

نقل از :فارس

کد: 1531 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۶ شهريور بازدید: 3878 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
9 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
10 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
11 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن عسل برای کودکان زیر یک سال ممنوع خیلی‌ها عسل را شیرینی بی‌ضرر می‌دانند و مرهم بسیار...

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

  بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.