در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود
غذاهای محلی در جشنواره هنر و سوغات استان‌های کشور


چهارمین جشنواره هنر، هدایا و سوغات استان‌های کشور از تاریخ ٢تا ١٩ آبان‌ماه در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه، مهدی صولی گفت: این نمایشگاه با هدف اشاعه فرهنگ اصیل ایرانی و اقوام مختلف کشور، معرفی صنایع دستی، سوغات و غذاهای محلی استان‌ها، موسیقی محلی و مراسم آیینی اقوام ایرانی با برپایی غرفه‌های مختلف و چادرهای عشایر در فرهنگسرای بهمن اجرا می‌شود.

رییس فرهنگسرای بهمن به برپایی ٥٠ غرفه استان‌های کشور و ٥ چادر عشایر برای آشنایی بیشتر شهروندان با زندگی و لباس و صنایع دستی استانها و عشایر اشاره کرد و گفت: خاتم، قلمزنی، گلیم، گبه، معرق، منبت، چارق دوزی، قاب‌های تزئینی، نازک کاری، صنایع چوب، ترمه دوزی، چاقو و غرفه‌های سوغاتی شهرهای ایران مانند شیرینی کرمانشاه، سوهان قم، گز اصفهان و انواع عرقیات از غرفه‌های پیش‌بینی شده در این نمایشگاه به شمار می‌رود.

صولی به حضور گروههای هنری آذربایجان،قشقایی و کردستان در طول نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برگزاری اجراهای موسیقی و بازیهای سنتی اقوام تا سه روز قبل از فرا رسیدن ماه محرم ادامه دارد و هر روز گروهها به صورت مجزا ساعت ١٦ اقدام به اجرای برنامه‌های خود می‌کنند.

وی گفت: پخت غذاهای سنتی اقوام مختلف از دیگر برنامه‌هایی است که در حاشیه نمایشگاه به اجرا در می‌آید.

بازدیدکنندگان در بازدید از غرفه‌های پخت غذاهای سنتی می‌توانند با طرز تهیه انواع غذاهای محلی و سنتی آشنا شوند و در عین حال با طعم دلچسب غذاهای متنوع ایرانی ساعات خوشی را سپری کنند.

به گفته وی،نمایندگان استانهای گیلان، خوزستان، همدان، تهران، کردستان، آذربایجان غربی و شرقی، خراسان، اردبیل، فارس، یزد، لرستان، اصفهان و مازندران با برپایی غرفه‌های خود در این نمایشگاه حضور دارند.

چهارمین جشنواره هنر، هدایا و سوغات استان‌های کشور دوم آبان ماه آغاز می‌شود و علاقمندان می‌توانند تا ١٩ ماه جاری به فرهنگسرای بهمن مراجعه کنند.


نقل از :ایرنا

کد: 1997 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۳ آبان بازدید: 4168 ساعت: 8:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
5 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
9 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
10 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
11 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

  اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: وجود اختلالات خوردن احتمال نازای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
پاستیل استخوان‌ساز است ؟ حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.