در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود
غذاهای محلی در جشنواره هنر و سوغات استان‌های کشور


چهارمین جشنواره هنر، هدایا و سوغات استان‌های کشور از تاریخ ٢تا ١٩ آبان‌ماه در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه، مهدی صولی گفت: این نمایشگاه با هدف اشاعه فرهنگ اصیل ایرانی و اقوام مختلف کشور، معرفی صنایع دستی، سوغات و غذاهای محلی استان‌ها، موسیقی محلی و مراسم آیینی اقوام ایرانی با برپایی غرفه‌های مختلف و چادرهای عشایر در فرهنگسرای بهمن اجرا می‌شود.

رییس فرهنگسرای بهمن به برپایی ٥٠ غرفه استان‌های کشور و ٥ چادر عشایر برای آشنایی بیشتر شهروندان با زندگی و لباس و صنایع دستی استانها و عشایر اشاره کرد و گفت: خاتم، قلمزنی، گلیم، گبه، معرق، منبت، چارق دوزی، قاب‌های تزئینی، نازک کاری، صنایع چوب، ترمه دوزی، چاقو و غرفه‌های سوغاتی شهرهای ایران مانند شیرینی کرمانشاه، سوهان قم، گز اصفهان و انواع عرقیات از غرفه‌های پیش‌بینی شده در این نمایشگاه به شمار می‌رود.

صولی به حضور گروههای هنری آذربایجان،قشقایی و کردستان در طول نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برگزاری اجراهای موسیقی و بازیهای سنتی اقوام تا سه روز قبل از فرا رسیدن ماه محرم ادامه دارد و هر روز گروهها به صورت مجزا ساعت ١٦ اقدام به اجرای برنامه‌های خود می‌کنند.

وی گفت: پخت غذاهای سنتی اقوام مختلف از دیگر برنامه‌هایی است که در حاشیه نمایشگاه به اجرا در می‌آید.

بازدیدکنندگان در بازدید از غرفه‌های پخت غذاهای سنتی می‌توانند با طرز تهیه انواع غذاهای محلی و سنتی آشنا شوند و در عین حال با طعم دلچسب غذاهای متنوع ایرانی ساعات خوشی را سپری کنند.

به گفته وی،نمایندگان استانهای گیلان، خوزستان، همدان، تهران، کردستان، آذربایجان غربی و شرقی، خراسان، اردبیل، فارس، یزد، لرستان، اصفهان و مازندران با برپایی غرفه‌های خود در این نمایشگاه حضور دارند.

چهارمین جشنواره هنر، هدایا و سوغات استان‌های کشور دوم آبان ماه آغاز می‌شود و علاقمندان می‌توانند تا ١٩ ماه جاری به فرهنگسرای بهمن مراجعه کنند.


نقل از :ایرنا

کد: 1997 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۳ آبان بازدید: 4302 ساعت: 8:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
5 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
9 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
10 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
11 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
نسخـه های طبیعی برای چاق‌ها اگر در گروه افرادی هستید كه شیوه‌های مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه كرده و نتوانسته‌اید به وزن ایده‌آل خود نزدیك شوید، توصیه می‌كنیم با اجرای توصیه درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان در سراسر جهان برای كاهش و تثبیت وزن خود اقدام كنید.
خطر سنگ كلیه برای دیزی سنگی خورها یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگی خطر سنگ كلیه را افزایش می دهد.
مواد غذایی را در چه ساعتی از روز بخوریم؟ در مطلب زیر با ساعت بیولوژیکی بدن و اینکه چه غذایی را در چه ساعتی بخورید آشنا می شوید.