مرغ بریان به سبك آمریكاى جنوبى


مرغ به شیوه آمریکای جنوبی شیوه ای جالب و دلپسند برای تنوع در پخت و پز است.

مواد لازم:

سیر: 5عدد
مرغ: یك عدد با وزن یك كیلو به بالا
لیموترش: یك عدد، تكه شده
سركه سفید: یك‌هشتم پیمانه
روغن زیتون: یك‌چهارم پیمانه
فلفل بو داده شده: 2 قاشق چای‌خوری
پودر اورگانو: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
آب پرتقال طبیعی: 100 میلی‌لیتر
فلفل دلمه‌ای: 2عدد


مواد لازم برای تهیه سس ریحان:
آرد: 50گرم
كره: 50گرم
شیر: 100 میلی‌لیتر
پنیرپیتزا: 2 قاشق سوپ‌خوری سرپر
ریحان: 3 قاشق سوپ‌خوری، ساطوری شده
پیاز: 2 قاشق سوپ‌خوری، خلالی‌شده


روش تهیه:

سیر را رنده كرده و یك قاشق چای‌خوری نمك به آن اضافه كنید، سپس تمام پوست مرغ و قسمت خارجی آن را به كمك تكه‌های لیموترش مرطوب و مزه‌دار كنید. بعد مخلوط سیر و نمك را به آرامی به زیرپوست مرغ و قسمت‌های داخلی آن بمالید. سعی كنید بخشی از سیر را در زیرپوست مرغ باقی بگذارید. سركه سفید، روغن زیتون، دانه فلفل سیاه بوداده، اورگانو و هر ادویه دلخواه دیگر را با هم مخلوط كنید. مرغ را در آن قرار دهید و مجددا بغلتانید تا آغشته به مواد شود. فلفل را داخل شكم مرغ گذاشته و سپس مرغ را با همان مواد در داخل یك كیسه برای 4ساعت در یخچال استراحت دهید تا به اصطلاح مزه‌دار شود. یك ظرف مناسب انتخاب كنید و مرغ را پس از بستن ران‌ها به هم، در داخل آن قرار دهید و همچنین مواد سركه و روغن زیتون را نیز بیفزایید. سپس 60 میلی‌لیتر از آب پرتقال طبیعی را روی آن بریزید و در فر با دمای 180درجه سانتی‌گراد قرار دهید. پس از 30دقیقه هر 15دقیقه یکبار از باقی آب پرتقال روی مرغ بریزید. مدت زمان پخت این مرغ حدود 2ساعت است.


تهیه سس ریحان:

آرد و كره را حرارت دهید تا به اصطلاح آرد بو داده شود، سپس به آن شیر بیفزایید و بگذارید تا به غلظت فرنی برسد بعد از روی حرارت برداشته و پنیرپیتزا را به مواد بیفزایید. پس از آنكه دمای مواد ولرم شد پیاز و ریحان را نیز به آن اضافه كنید. برای ادویه این سس بهتر است از انواع پاپریكای تند، اورگانو و پودر زنجبیل استفاده شود.




نكته: پس از 30دقیقه، داخل ظرف شما از آب و چربی مرغ در حال پخت ممكن است پر شود. درنتیجه سعی كنید همواره تنها یك بند انگشت از آب و چربی در ظرف فر باشد و اگر بیشتر بود با قاشق آن را خارج كنید.

برای سس، من معمولا از مقداری مرزه خشك نیز استفاده می‌کنم.


ش.م




کد: 2040 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۹ آبان بازدید: 3516 ساعت: 4:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

  کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که اف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح اقدامات دولت برای حمایت از مادران باردار و کودکان تا 5 سال، گفت: ماهانه 32 هزار میلیارد تومان در قالب یارانه و کالابرگ هزینه می‌شود.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
اسفناج شما را لاغر می کند محققان اظهار کرده اند که مصرف اسفناج نه تنها برای سلامت بدن مفید است بلکه به کاهش وزن کمک می کند.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.