مرغ بریان به سبك آمریكاى جنوبى


مرغ به شیوه آمریکای جنوبی شیوه ای جالب و دلپسند برای تنوع در پخت و پز است.

مواد لازم:

سیر: 5عدد
مرغ: یك عدد با وزن یك كیلو به بالا
لیموترش: یك عدد، تكه شده
سركه سفید: یك‌هشتم پیمانه
روغن زیتون: یك‌چهارم پیمانه
فلفل بو داده شده: 2 قاشق چای‌خوری
پودر اورگانو: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
آب پرتقال طبیعی: 100 میلی‌لیتر
فلفل دلمه‌ای: 2عدد


مواد لازم برای تهیه سس ریحان:
آرد: 50گرم
كره: 50گرم
شیر: 100 میلی‌لیتر
پنیرپیتزا: 2 قاشق سوپ‌خوری سرپر
ریحان: 3 قاشق سوپ‌خوری، ساطوری شده
پیاز: 2 قاشق سوپ‌خوری، خلالی‌شده


روش تهیه:

سیر را رنده كرده و یك قاشق چای‌خوری نمك به آن اضافه كنید، سپس تمام پوست مرغ و قسمت خارجی آن را به كمك تكه‌های لیموترش مرطوب و مزه‌دار كنید. بعد مخلوط سیر و نمك را به آرامی به زیرپوست مرغ و قسمت‌های داخلی آن بمالید. سعی كنید بخشی از سیر را در زیرپوست مرغ باقی بگذارید. سركه سفید، روغن زیتون، دانه فلفل سیاه بوداده، اورگانو و هر ادویه دلخواه دیگر را با هم مخلوط كنید. مرغ را در آن قرار دهید و مجددا بغلتانید تا آغشته به مواد شود. فلفل را داخل شكم مرغ گذاشته و سپس مرغ را با همان مواد در داخل یك كیسه برای 4ساعت در یخچال استراحت دهید تا به اصطلاح مزه‌دار شود. یك ظرف مناسب انتخاب كنید و مرغ را پس از بستن ران‌ها به هم، در داخل آن قرار دهید و همچنین مواد سركه و روغن زیتون را نیز بیفزایید. سپس 60 میلی‌لیتر از آب پرتقال طبیعی را روی آن بریزید و در فر با دمای 180درجه سانتی‌گراد قرار دهید. پس از 30دقیقه هر 15دقیقه یکبار از باقی آب پرتقال روی مرغ بریزید. مدت زمان پخت این مرغ حدود 2ساعت است.


تهیه سس ریحان:

آرد و كره را حرارت دهید تا به اصطلاح آرد بو داده شود، سپس به آن شیر بیفزایید و بگذارید تا به غلظت فرنی برسد بعد از روی حرارت برداشته و پنیرپیتزا را به مواد بیفزایید. پس از آنكه دمای مواد ولرم شد پیاز و ریحان را نیز به آن اضافه كنید. برای ادویه این سس بهتر است از انواع پاپریكای تند، اورگانو و پودر زنجبیل استفاده شود.




نكته: پس از 30دقیقه، داخل ظرف شما از آب و چربی مرغ در حال پخت ممكن است پر شود. درنتیجه سعی كنید همواره تنها یك بند انگشت از آب و چربی در ظرف فر باشد و اگر بیشتر بود با قاشق آن را خارج كنید.

برای سس، من معمولا از مقداری مرزه خشك نیز استفاده می‌کنم.


ش.م




کد: 2040 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۹ آبان بازدید: 3455 ساعت: 4:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
8 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
10 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
11 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  مردان چه غذاهایی بخورند؟ برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، بهترین راه گنجاندن ...

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت