مواد اولیه: روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری سیر سه حبه گوجهفرنگی خردشده 400 گرم فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری آویشن یك قاشق چایخوری پاستا پنه 350 گرم پنیر پارمزان رندهشده 25 گرم یا یك قاشق غذاخوری نمك و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجهفرنگی و بقیه مواد را اضافه كنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است كه گوجهفرنگیها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبكش كرده با سس مخلوط كنید تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید.س.ر