کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی:
سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است


کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی گفت : سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است و استفاده از آن موجب تقویت دستگاه گوارش می شود.

به گزارش لقمه، دکتر نسرین حاجی سید جوادی در گفت و گویی افزود: استفاده از سماق موجب تقویت دستگاه گوارش و کبد می شود و از سوء هاضمه ، تورم معده و التهاب در دستگاه گوارش جلوگیری می کند.

وی خاطرنشان کرد: سماق دارای خاصیت سم زدایی و ضدالتهاب برای کبد است در موارد تهوع ، استفراغ و اسهال به خصوص اسهال خونی استفاده از سماق بسیار موثر است .

به گفته وی این ماده خوراکی دارای اثرات ضد میکروبی است و همچنین این ماده به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن عمل می کند.علاوه براین درمتون پزشکی قدیم از سماق به عنوان کاهش دهنده اسید اوریک یاد شده است به همین دلیل از قدیم سماق را به همراه کباب استفاده می کردند که بدن فرد بتواند اسید اوریک حاصل از هضم کباب را تا حدی کاهش دهد.

حاج سید جوادی اظهار داشت : خوردن مرتب سماق برای مبتلایان به دیابت وهمچنین برای برطرف کردن بی اشتهایی، تب، روماتیسم و نقرس مفید است .

به گفته وی سماق همچنین کاهش دهنده قند خون است زیرا نتایج تحقیقات نشان می دهد که سماق از طریق آنزیم آلفا آمیلاز ، قند خون را کاهش می دهد. آنزیم آلفا آمیلاز قندهای سنگین را تبدیل به قندهای ساده می کند.

حاج سید جوادی خاطرنشان کرد : سماق اثر ضد میکروبی قوی بر روی تعداد زیادی از میکروارگانیسم های خطرناک و بیماری زا در بدن دارد و می تواند مانند آنتی بیوتیک برای بدن عمل کند.


نقل از :ایرنا

کد: 2585 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲ دي بازدید: 3367 ساعت: 6:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص 6 خوردنی سفره‌ی هفت‌سین ۱۳۹۳ شنبه ۹ فروردين
2 طرز تهیه پوره عدس و بلغور با سالاد سبزیجات ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ دي
3 دستور تهیه کتلت یا شامی با دستور قدیمی‌ و مامان بزرگها‌ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ آذر
4 سماق کباب با تبوله کوس‌کوس؛ غذای محبوب لبنانی‌ها ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور
5 چرا با کباب سماق می‌خوریم؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند
6 در سفره هفت‌سین چه چیزهایی می گذاریم،چرا؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند
7 چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۹ اسفند
8 آشنایی با نماد سین‌های سفره هفت سین ۱۳۹۱ جمعه ۴ اسفند
9 کاهش چربی خون با گیاهان ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ بهمن
10 روش پخت كوفتـه سماق ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

  درمان بواسیر با داروهای گیاهی بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت