مواد اولیه : كیك تختهای سه قطعه بستنی 500 گرم خامه شیرین شده 500 گرم گل قندی یك بسته دراژه به میزان لازم میوه فصل به میزان لازم طرز تهیه: دو قطعه از كیك ساده تختهای را با یك بشقاب گرد قالب میزنیم. داخل یكی دیگر از قطعههای كیك را به اندازه پیشدستی برش زده و كیك وسط آن را خارج میكنیم. خامه را با دور تند همزن زده تا كاملا سفت شود.سپس كیكی را كه با بشقاب قالب زدهایم درون یك ظرف گذاشته و روی آن را با خامه میپوشانیم و حلقه خالی شده كیك را روی آن گذاشته و یك لایه خیلی نازك از خامه را دور تا دور فضای داخلی حلقه كیك میمالیم و قسمت خالی شده داخل كیك را با بستنی پر كرده و با ته قاشق كمی فشار میدهیم تا فضای خالی در آن باقی نماند روی بستنی و لبه كیك را نیز با لایه نازك خامه پوشانده و قطعه سوم كیك را روی آن میگذاریم و تمام سطح كیك را با خامه زده شده میپوشانیم. برای تزیین كیك میتوانیم از دراژه، گل قندی و میوههای فصل استفاده كنیم. كیك را به مدت نیم ساعت در فریزر میگذاریم تا بستنی و خامه آن سفت شود. بازگشت به صفحه نخست