طرز پخت پیتزا سبزیجات در خانه


این پیتزا یک وعده ناهار یا شام سبک با میزان پنیر بسیار پایین است و از هیچ نوع سس و یا ماده دیگری که افزودنی‌های خوراکی داشته باشد استفاده نشده است. همچنین پنیر آن کم است تا طعم سبزیجات به خوبی حس شود. پنیر سفید فتا و قارچ نیز به عنوان پروتئین اصلی این پیتزا هستند.

مواد لازم:

     خمیر پیتزا: 150گرم
     روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
     قارچ: 200گرم 
    پیاز خلالی شده: 1عدد
     زیتون حلقه شده: 100گرم 
    پنیر سفید فتا: 100گرم 
    کلم بروکلی: 100گرم 
    بادمجان سرخ شده تکه‌ای: 200گرم 
    نخود فرنگی پخته: 100گرم 
    هویج پخته نگینی: 50گرم 
    پنیر موتزارلا: 50 گرم 
    پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
     پودرارگانو، آویشن، فلفل قرمز،  پاپریکا:   به میزان لازم

 

روش تهیه:

کف قالب پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک برس چرب کنید. سپس خمیر را باز کرده. برای ایجاد چسبندگی به جای سس پیتزا در این دستور از کمی پنیر موتزارلا استفاده کنید. پودر پنیر را روی خمیر پاشیده و سپس خمیر را در دو بخش در نظر بگیرید برای یک بخش از مخلوط بادمجان تکه ای و سبزیجاتی همچون  ذرت و یا هویج استفاده نمایید. کلم بروکلی را روی خمیر به صورت ایستاده بچینید.

در بخش دیگر ابتدا پیاز را بریزید و سپس روی آن را تکه های پنیر فتا بگذارید و زیتون بریزید. در این بخش نیز از سبزیجات استفاده کنید.  در نهایت روی کل کار را کمی پنیر پیتزا بریزید. پیتزا را در فر 200 درجه فقط برای 10 دقیقه قرار دهید.فر باید از پیش گرم شده باشد.

نكته:

در این پیتزا حتما تاکید می‌کنم که از پنیر کمی استفاده کنید  تا طعم واقعی سبزیجات بر پنیر قالب شود.

 


نقل از :آشپزی ایده آل

کد: 3110 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ بهمن بازدید: 7453 ساعت: 2:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
5 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
6 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
7 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
8 آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ ۱۴۰۰ شنبه ۷ فروردين
9 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
10 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي
11 آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

  یافته‌های جدید درباره ویتامین D و سالمندان پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.
همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.
۹۰ نانوایی در این شهر نان رایگان می‌دهند پایگاه خبری لقمه: در زابل یک فرد نیکوکار و پر تلاش سعی کرده که نانوایی‌های زابل را در طرح «نان مهربانی» عضو کند تا بتواند کمکی برای خانواده‌های نیازمند باشد.
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.