نارنگی کیلویی 10 هزار تومان شد!


رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی با اشاره به این‌که عید امسال اولین عیدی بود که بدون واردات گذشت گفت: هیچ پیش بینی و ذخیره سازی برای ایام عید صورت نگرفته بود و همین عدم پیش‌بینی باعث افزایش قیمت سه تا چهار برابری میوه شد.

به گزارش لقمه، حسین مهاجران اظهار کرد:‌ پیش بینی‌های صورت گرفته برای عید نوروز امسال تنها برای 29 اسفند تا یکم فروردین ماه بود و مسوولان بنا به گفته رییس اتحادیه میادین میوه و تره‌بار که گفته بود میادین روزهای اول عید پر از میوه است فکری برای هفته اول عید نکردند.

وی ادامه داد: روز یکم فروردین ماه میادین و مغازه‌ها خالی از میوه بود و بارداران بنا به همین اظهارات میوه‌های خود را از سردخانه‌ها خارج نکردند و تعطیلی سردخانه‌ها نیز اجازه خروج میوه تا پنجم فروردین ماه را به بارداران نداد.


قیمت گوجه فرنگی در میادین بین 4000 تا 5000 تومان

او درباره گوجه فرنگی بیان کرد: گوجه فرنگی در فصل‌های زمستان و بهار از مناطق گرمسیری تامین می‌شود که در حال حاضر از گوجه فرنگی بندرعباس استفاده می‌کنیم و گوجه فرنگی جیرفت و دزفول هنوز آماده برداشت نیست. گوجه فرنگی جیرفت 10 تا 15 روز آینده و گوجه فرنگی دزفول 25 روز آینده قابل برداشت خواهد بود که گوجه فرنگی دزفول پیام آور ارزانی است.

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی افزود: باید در این چند روز که گوجه فرنگی دزفولی به میدان می‌آید مدارا کنیم تا قیمت‌ها شکسته شود و در حال حاضر هر کیلو گوجه فرنگی در میدان 4000 تا 5000 تومان به فروش می‌رسد که این قیمت بسیار گران است.


سیب مرغوب کیلویی 3200 تومان

وی بیان کرد: بنا بر تولید سال گذشته تا 30 خرداد سیب موجود است و قیمت سیب در میدان 1200 تا 3200 تومان است.

مهاجران با بیان این‌که سیب روی درخت کیلویی 850 تومان به فروش رسیده است گفت: 90 درصد سیب موجود در بازار کیفیت خوبی دارد با قیمت 1200 تا 1600 تومان و 10 درصد باقیمانده که کیفیت بسیار عالی دارد کیلویی 3200 تومان در میدان به فروش می‌رسد.


احتمال کمبود پرتقال

وی خاطرنشان کرد: 6000 تن پرتقال جیرفت (والنسیا) و هزار تن پرتقال شمال (تامسون) موجود است که این حجم برای 50 روز آینده اندک است وجوابگوی نیاز بازار نخواهد بود.

وی تصریح کرد: تا 20 اردیبهشت ماه باید کمی مدارا کنیم تا دیگر میوه‌ها مانند گیلاس، زردآلو، گوجه و هلو به میدان بیایند تا جایگزین پرتقال در سینی میوه مردم شود.


نارنگی بندرعباس کیلویی 10 هزار تومان

مهاجران گفت: نارنگی بندرعباس کیلویی 10 هزار تومان در سطح شهر و کیلویی 8000 تومان در میدان به فروش می‌رسد.

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی خاطرنشان کرد: در سه ماه پاییز نارنگی ساری بسیار زیاد است که تا بهمن ماه نیاز بازار را جوابگوست اما نارنگی جهرم و بندرعباس که معروف به نارنگی بمی هستند حجم بسیار کمی به دلیل عدم توسعه زمین کشاورزی مناطق جنوبی دارد و جوابگوی مصرف داخلی نیست.


پیاز کیلویی هزار تومان

وی بیان کرد: هر کیلو پیاز در میدان با قیمت هزار تومان به فروش می رسد که این قیمت نسبت به دو هفته گذشته با کاهش روبرو شده است.

مهاجران اضافه کرد: دلیل کاهش اندک قیمت پیاز به دلیل صادرات پیاز جیرفت به عراق بوده است و تنها پیاز دزفول به تهران وارد می‌شود.


هر کیلو سیب زمینی حدود هزار تومان

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی گفت: سیب زمینی کهنه کیلویی 450 تا 700 تومان و سیب زمینی نو کیلویی 850 تا هزار تومان در میدان به فروش می‌رسد و امسال سیب زمینی نو نسبت به سال گذشته کم کاشته شده است.


موز کیلویی 4700 تومان

وی در مورد موز گفت: موز تنی 800 دلار برای واردکننده تمام می شود که در حال حاضر کیلویی 4500 تا 4700 تومان در میدان به فروش می‌رسد.

مهاجران در پایان یادآور شد: امسال افزایش قیمت‌ها با خود پیام توسعه زمین‌های کشاورزی را در پی داشت و این پیام تا چهار سال دیگر عملی خواهد شد و در آن زمان تمام نیاز بازار را محصول داخلی با قیمت بسیار اندک جوابگو خواهد بود.


نقل از :ایسنا

کد: 3569 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۸ فروردين بازدید: 2928 ساعت: 12:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
2 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
5 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
8 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
10 اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگان ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانز...

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا عسل معجزه می کند؟ چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
بهترین زمان مصرف بعضی از داروها مصرف دارو در زمان مناسب، میزان تأثیرگذاری آن بر بدن را افزایش می دهد.