سالاد سیب‌زمینی ایتالیایی؛ رژیمی شكم‌ پركن


این سالاد ساده ایتالیایی با طعم منحصربه‌فرد و روش تهیه آسانی که دارد می‌توانید آن را تهیه كرده و از خوردنش لذت ببرید.

به گزارش لقمه، حتما این نكته را می‌دانید كه سیب‌زمینی تنها درصورتی چاق‌كننده است كه سرخ شده باشد، در غیر این صورت باتوجه به كالری پایینی كه دارد، یكی از مواد غذایی است كه می‌تواند به برنامه غذایی كسانی كه قصد كم كردن وزن دارند، اضافه شود. این سالاد ساده ایتالیایی با طعم منحصربه‌فرد و روش تهیه آسانی که دارد می‌توانید آن را تهیه كرده و از خوردنش لذت ببرید.



مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

سیب‌زمینی متوسط: 2عدد، آبپز
مغز كرفس: 50 گرم، ساطوری شده
خیار قلمی: 2عدد، نگینی ریز شده
زیتون بدون هسته: 50گرم، حلقه حلقه
پیاز سفید كوچك: یك عدد، رنده شده
سس ایتالیایی: نصف پیمانه
اورگانو: نصف قاشق چای‌خوری


مواد لازم برای تهیه سس ایتالیایی:

روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
سركه سفید: 3 قاشق غذاخوری
سیر: یك حبه، رنده شده
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم


روش تهیه:

1- برای تهیه سس ایتالیایی همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل را اندازه كنید. توجه داشته باشید سیر در این سس ته‌نشین می‌شود، بنابراین قبل از سرو آن را هم بزنید. به جای سیر می‌توانید از یك قاشق چای‌خوری پودرسیر هم استفاده كنید.

2- سیب‌زمینی آبپز را پس از سرد شدن پوست كنده و نگینی خرد كنید.

3- در یك كاسه بزرگ سیب‌زمینی، كرفس، خیار، زیتون و پیاز رنده شده را مخلوط كرده و هم بزنید. كمی نمك روی آن پاشیده و 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌ها مخلوط شود.

4- سس را روی سالاد داده و پس از مخلوط كردن اورگانو را روی آن بپاشید.

5- این سالاد را با نان سیر یا بروسكتا سرو كنید.

نكات:

1- برای تبدیل این سالاد به یك غذای كامل می‌توانید مرغ آبپز خرد شده یا ژامبون ساطوری شده به آن اضافه كنید.

2- به جای اورگانو می‌توانید از سبزی تازه ساطوری شده مثل نعناع، جعفری یا ترخون استفاده كنید.


نقل از :مجله ایده آل

کد: 3879 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ ارديبهشت بازدید: 5896 ساعت: 12:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
11 سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلف...

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

  با این كار سلامتی نوزاد خود را بیمه كنید! ویتامین ها و عناصر معدنی که مجموعا « ریز مغذیها » ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت