مواد لازم برای 4 نفر:
آب: 7پیمانه
برنج: یک و یكدوم پیمانه
شکر: یک و یكدوم پیمانه
کره: 200 گرم
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپخوری
نمک: یكچهارم قاشق چایخوری
پودر هل درصورت تمایل: یك قاشق چایخوری
گلاب: یكدوم پیمانه
ژلاتین: دو قاشق سوپخوری
آب: یكدوم پیمانه
خلال بادام: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - برنج را که از شب قبل خیس کردهاید به همراه آب بپزید.
2 - در اواسط پخت شکر را اضافه کرده و در اواخر پخت حدود یكدوم خلال بادام، زعفران، گلاب، هل و کره را اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد.
3 - سپس ژلاتین را با یكدوم پیمانه آب به روش بن ماری حل کرده و با شله زرد مخلوط كنید و در قالب مورد نظر بریزید.
4 - پس از خنک شدن بهمدت 3 ساعت در یخچال قرار داده و در ظرف مناسب برگردانید و با خلال پسته تزیین كنید.
نکته: به جای خلال بادام از خلال پسته هم میتوانید استفاده کنید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :برترین ها