صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
وزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
4جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
روش تهیه شله زرد قالبی برای سفره افطاری
روش تهیه شله زرد قالبی برای سفره افطاری
شله زرد نوعی دسر اصیل ایرانی است که در ماه رمضان نیز در سفره افطار کاربرد دارد.
مواد لازم برای 4 نفر:
آب: 7پیمانه
برنج: یک و یكدوم پیمانه
شکر: یک و یكدوم پیمانه
کره: 200 گرم
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپخوری
نمک: یكچهارم قاشق چایخوری
پودر هل درصورت تمایل: یك قاشق چایخوری
گلاب: یكدوم پیمانه
ژلاتین: دو قاشق سوپخوری
آب: یكدوم پیمانه
خلال بادام: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - برنج را که از شب قبل خیس کردهاید به همراه آب بپزید.
2 - در اواسط پخت شکر را اضافه کرده و در اواخر پخت حدود یكدوم خلال بادام، زعفران، گلاب، هل و کره را اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد.
3 - سپس ژلاتین را با یكدوم پیمانه آب به روش بن ماری حل کرده و با شله زرد مخلوط كنید و در قالب مورد نظر بریزید.
4 - پس از خنک شدن بهمدت 3 ساعت در یخچال قرار داده و در ظرف مناسب برگردانید و با خلال پسته تزیین كنید.
نکته:
به جای خلال بادام از خلال پسته هم میتوانید استفاده کنید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :برترین ها
کد:
4476
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۳ تير
بازدید:
10582
ساعت:
3:35 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچهها آشپزی یاد بگیرند
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
2
بهترین آش زمستانی، شله قلمکار است
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
3
پخت و توزیع 14 هزار کیلوگرم شلهزرد صلواتی در شیراز
۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
4
دستور تهیه دیگجه نذری مشهدی
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ آبان
5
چطور قیمه به غذای نذری و عزاداری تبدیل شد؟
۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
6
دستور پخت پلو اسفندی؛ غذای شیرازی
۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي
7
شلهزرد غذای سنتی خوشمزه
۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد
8
شلهزرد غذای سنتی نشاط آور/ سحری شله زرد نخورید
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
9
نکات مهم درباره پخت شله زرد
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
10
ایدههای جدید برای تزیین شله زرد سفره افطار
۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير
11
ایدههای تصویری برای تزیین شله زرد
۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شكر، ماده سمی از آب درآمد
البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...
رفع بوی بد دهان در روزه داران
یکی از مشکلاتی که اکثر روزه داران در ماه مبارک رم...
هفت ماده نفاخ را بشناسید
لقمه:
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه اشتهای خود را کاهش دهیم
با این روش ها می توانید اشتهای خود را کاهش دهید. تقریبا همه آنهایی که قصد لاغر شدن دارند، به دنبال یافتن بهترین و کارآمدترین راهکارها هستند. اما با اضافه کردن مواد غیرمشخص به غذای خود نمی توانید به طور معجزه آسایی باعث آب شدن چربی های اضافه بشوید.
چرا عسل معجزه می کند؟
چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو
ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.
کاهش وزن با دکتر اوز
وقتی بحث کاهش وزن به میان میآید، دکتر اوز میتواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانستهاند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است