به گزارش لقمه، بیشتر آنها شور یا ترشی ها مخلوط، لیته، بادمجان و فلفل هستند. اما ترشی انواع مختلفی دارد. اگر دوست دارید مدل های مختلف ترشی را در خانه تهیه و در کنار غذا میل کنید.• میزان: 7 لیتر • زمان تهیه: 35 دقیقه • زمان پخت: 10 دقیقه • فرایند آماده سازی: 15 دقیقه مواد لازم • 5 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی زرد و قرمز • یک پیمانه پیاز شیرین خرد شده • نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده • 6 حبه سیر خرد شده • 2 1/4 پیمانه سرکه بالزامیک سفید • ¾ پیمانه آب • 1/3 پیمانه شکر • 3 قاشق غذاخوری نمک ترشی • یک قاشق غذاخوری برگ رزماری • نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه • نصف قاشق چایخوری دانه فلفل صورتی • نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سفید • یک عدد برگ بو طرز تهیه 1. گوجه فرنگی ها را بشویید. در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید و کنار بگذارید. 2. در یک قابلمه لعابی بزرگ، سرکه، آب، شکر، نمک، رزماری، دانه های فلفل سیاه، صورتی، سفید و برگ بو را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد و شکرها آب شوند. حرارت را کم کنید. بدون در 10 دقیقه بگذارید بجوشد. از روی حرارت بردارید و برگ بو را خارج کنید. 3. مخلوط گوجه فرنگی را داخل شیشه تمیز و استرلیزه شده بریزید. دو سانتی متر از سر شیشه خالی بگذارید. مخلوط سرکه داغ را روی آن بریزید. در شیشه را محکم ببندید. 4. سپس شیشه را به مدت 15 دقیقه داخل قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. بازگشت به صفحه نخست