روش تهیه دسر کدو حلوایی کاراملی


لقمه: این دسر خوشمزه سرشار از فیبر، منگنز، پتاسیم و ویتامین‌های A، E و C است.

مواد لازم برای 6 نفر:

کدو حلوایی: 2 عدد متوسط؛ حدود 2 کیلوگرم

کره بدون نمک: 8- 6 قاشق غذاخوری؛ ذوب و خنک شود.

شکر: یک چهارم پیمانه

نمک: یک و نیم قاشق چای‌خوری

فلفل: نصف تا یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

• ساقه انتهای کدوها را جدا کرده و دور بریزید.

• کدوها را پوست کنده و از طول به دو نیم تقسیم کنید.

• با استفاده از قاشق تخم‌های آن را خارج کنید.

• کدوها را به شکل مکعب‌های سه سانتی‌متری تقسیم کنید.

• قطعات کدو را روی ورقه مخصوص پخت قرار دهید.

• کره ذوب شده و نمک و فلفل و شکر را با هم مخلوط کنید.

• با دست تمیز، مخلوط فوق را روی قطعات کدو بریزید.

• کدوها را به مدت 55- 45 دقیقه حرارت داده و در این میان هر چند دقیقه یکبار آن‌ها را بچرخانید تا به طور یک نواخت براق و کاراملی رنگ شوند.

 شهره فرجی


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 553 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ جمعه ۲۵ آذر بازدید: 8404 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
3 تزیین و حکاکی روی کدو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
4 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
5 طرز تهیه بیف زوچینی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7 ۷ سبزی که موجب مرگ انسان می‌شوند ۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان
8 ایمنی بدن آقایان با این مواد غذایی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳۰ شهريور
9 راز ساخت سس مخصوص مک‌دونالد لو رفت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
10 چرا ۷۰ درصد تخمه‌هایی که در ایران به فروش می‌رسد چینی است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
11 بزرگترین کدو تنبل در مزارع چین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

  غذاهایی که پس از ورزش باید خورد ما در اینجا میان وعده هایی به شما معرفی کرده ایم ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.
تخم کدو حلوایی و این همه خاصیت تخم کدو حلوایی از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا کمک به داشتن خوابی آرام و کافی برای بدن فوائد دارد.