مواد لازم: ژلاتین 25 گرم آب سبزیجات (یا آب مرغ) 1 فنجان سیب زمینی (آب پز، خرد شده) 1 فنجان هویج (بخار پز، خرد شده) 1 فنجان نخود شیرین 450 گرم ذرت نصف فنجان سس مایونز 6 قاشق سوپخوری خامه ترش 3 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازم گوجه فرنگی برای تزئین گشنیز برای تزئین طرز تهیه: 1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. 2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید. 3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.بازگشت به صفحه نخست